Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov si poradil s rezervou Vlašimi 1:4


Branky


5

Domácí rezerva Vlašimi v minulém kola odvrátila hrozící tři porážky v řade, když remízovala s Lysou nad Labem 1:1. Ve 23. kole ji však čekal velmi silný soupeř a to Komárov. Komárov měl 2 vysoké vítězství v řadě, v minulém kole však přišla porážka v domácím utkání, když narazili na Klíčany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mojdl sám před brankářem nezaváhal

Komárov i v roli hostujícího celku šel do zápasu jako obrovský favorit. Do zápasu však vstoupili o něco aktivněji domácí. První minuty patřily právě jim. V 11. minutě mohli hrozit hlavou po centru z volného přímého kopu z pravé strany, ale hlavička mířila mimo branku. Hosté však ukázali, proč jsou adepty na vítězství právě oni. V 15. minutě se jim podařilo jít do vedení 0:1. 3 hráči Komárova nabíhali za stojící domácí obranu a Pužík si průnikovou přihrávkou vybral Jana Mojdla, který se ocitl sám před brankářem Šandou a s přehledem samostatný nájezd proměnil. Hosté do poločasu vstřelili ještě branku na 0:2. Ve 30. minutě zvýšil skóre zápasu Adam Vokáč. Po autovém vhazování z pravé strany hřiště domácí obránci nedokázali odvrátit míč do bezpečí a Adam Vokáč to zkoušel na poprvé hlavou, ale pokus nebyl dostatečně razantní, následný pokus nohou však v síti skončil. Domácí slušný výkon tak byl narušen tím, že dvakrát inkasovali. 

Vlasák snížil na 1:2

Domácí si přinesli z prvního poločasu dvougólové manko, které proti takto silnému soupeři jako je Komárov vypadalo nezvratitelně. Domácí rezerva Vlašimi však vstoupila do druhé půlky zápasu velmi dobře a podařilo se jim snížit na 1:2. 3 minuty po začátku druhého poločasu, tedy ve 48. minutě vstřelil krásnou branku Dominik Vlasák. Z velké dálky napřáhl ke střele a mířil přesně. Střela skočila a brankář Komárova Lukáš Altman se natahoval marně. Naděje však domácím vzal o pár minut později Adam Vokáč. Vstřelil totiž branku na 1:3. Měl na výběr přihrát hned několika spoluhráčům ve vápně, ale vzal to na sebe a byl úspěšný. Pro domácí už to byla velmi složitá situace, ze které se jim ani nepodařilo dostat. Hostující Komárov si tři body pojistil v úplném závěru. Pojistka na 1:4 přišla od navrátilce do sestavy Jakuba Vaníčka. V 88. minutě přišla přihrávka z pravé strany a následné krkolomné Vaníčkovo zakončení znamenalo konečný výsledek 1:4 a tím pádem tři body na konto Komárova, který potvrdil roli favorita.  



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
J. Šanda [-] - M. Pešek [-] (64. L. Smetana [-] ) , K. Houdek [-] , M. Pajk [-] (56. M. Zvára [-] ) , J. Fialka [-] , O. Cettl [-] (81. V. Houda [-] ) , D. Vlasák [-] , V. Skiba [-] (37. [-] ) , J. Toupal [-] , M. Blažek [-] , T. Máca [-] (70. J. Žirovnický [-] )

FK Komárov
L. Altman [-] - J. Šubert [-] (12. D. Klimeš [-] ) , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , F. Mizera [-] - A. Vokáč [-] (61. P. Štych [-] ) , V. Komínek [-] , M. Pužík [-] - J. Mojdl [-] , K. Vajs [-] (71. J. Vaníček [-] ) , A. Vokáč [-]

ŽK: 22. J. Toupal , 89. K. Houdek - 40. V. Komínek .
Hráči zápasu: A. Vokáč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Cílek Martin - HÁJEK Lukáš, NELIBA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: výhra hostů

Komárov potvrdí tabulkové postavení a zvítězí.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů