1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Nespeky porazil těsně 1:2 rozjetý Posázavan Poříčí nad Sázavou


Branky


7

Domácí Posázavan Poříčí nad Sázavou šel do zápasu 22. kola proti Sokolu Nespeky po dvou dominantních vítězstvích. Naopak Sokol Nespeky měl na účtě 2 porážky a předtím 2 remízy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doslova vyrovnaný první poločas

Domácí byli favorité před tímto zápasem, protože Sokol Nespeky se nenacházel v nejlepší formě. První minuty zápasu byly z obou stran docela neurovnané. Ani jeden z celků neměl v zápase navíc, ale přeci jen se povedlo jít do vedení hostujícímu celku. Ve 33. minutě poslal do vedení 0:1 Sokol Nespeky Roman Vojkůvka, který dostal přihrávku před prázdnou branku a dokázal si s velice jednoduchou situací poradit a skórovat. Domácí však zanedlouho vyrovnali, ve 38. minutě totiž zpoza vápna napřáhl ke střele Jakub Bastýř a svou střelu dokázal zatočit do sítě. A tak se domácím povedlo srovnat krok a vyrovnat na 1:1. Do poločasu už další branka nepadla a tak se oba týmy rozešly shodně po jedné brance do šaten.

Konopiský rozhodl

Domácím se povedlo ke konci prvního poločasu vyrovnat. A tak se v druhém poločasu začínalo od nuly. Nula však v druhém poločase netrvala dlouho. Do druhého poločasu totiž měli lepší vstup hostující hráči Sokolu Nespeky. Ve 47. minutě totiž vrátil vedení hostujícímu celku Adam Konopiský a k vítězství znovu měli blíže hráči hostujícího celku. Ač se domácí snažili sebevíc, nepodařilo se jim až do samotného konce zápasu vyrovnat a tak hosté udrželi nejužší možné vedení až do samostného závěru a připsali si tak cenný skalp, na půdě rozjetého Posázavanu Poříčí nad Sázavou. Pro Nespeky to tak bylo vítězství po 4 zápasech, na které by chtěli navázat i v dalších jarních kolech. 



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - P. Galuška [-] , V. Peroutka [-] , Z. Hašek [-] (81. D. Rejhon [-] ) , L. Říha [-] (74. P. Havlíček [-] ) , J. Jírů [-] , P. Pohorský [-] (70. L. Balata [-] ) , M. Azilinon [-] , O. Mishchenko [-] (89. A. Dumský [-] ) , J. Baštýř [-] (74. J. Greš [-] ) , J. Pohorský [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] (90. V. Kotek [-] ) , J. Petlička [-] , A. Konopisky [-] , D. Pešta [-] , R. Vojkůvka [-] (58. Š. Hamajda [-] ) , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] (89. L. Rublič [-] ) , J. Laštovka [-] , L. Braný [-] , O. Komárek [-]

Hráči zápasu: A. Konopisky .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - ONDŘEJ Adam, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích