Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

9.0

3 červené karty, hráči Dobrovice však zvládli divoké utkání s Komárovem


Branky


9

Domácí hráči Dobrovice až na jedinou zbytečnou ztrátu po remíze s Kosoří prochází jarem sebevědomě. V 19. kole je však čekal dosud nejtěžší jarní soupeř a tím byl FK Komárov. Komárov v minulém kole přerušil šňůru neporazitelnosti Velimi a tak si to chtěli hráči Komárova rozdat ve vyrovaném utkání i s Dobrovicí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly už v prvním poločase

Domácí věděli, že je nečká nic jednoduchého, sami chtěli odčinit svůj výkon z minulého kola a zároveň měli v hlavě to, že Komárovu se jako jedinému v soutěži podařilo porazit Velim. První pětiminutovka patřila domácím, ale nedokázali si vypracovat překvapivou šanci, ze kterého by šli do rychlého vedení. Do první šance se tak dostali hosté a to v 6. minutě, kdy se k hlavičce dostal Jan Mojdl, ale jeho pokus nebyl dostatečně prudký a tak s ním domácí brankář Kocmich neměl větší starosti. První domácí šanci měl Martin Korec, ale vrhnul se mu pod nohy brankář Altman a překazit tak šanci. Po nepovedené rozehrávce hostujícího celku přišel přechod do protiútoku Michala Sedláčka, který byl před pokutovým územím faulován a tak domácí dostali výhodu volného přímého kopu. Míč si vzal na starosti právě faulovaný Michal Sedláček a svou trefou z volného přímého kopu poslal domácí do vedení 1:018. minutě. Následně však domácí přestali hrát a hostující Komárov si našel cestu k odpovědi. A tou bylo vyrovnání na 1:1 ve 25. minutě. Vaníček na půlce dobře vystoupil a získal míč, který se přes střed hřiště dostal až k Adamu Vokáčovi a ten svou křižnou střelou vyrovnal skóre utkání. Hosté převzali otěže zápasu a byli o něco lepší. Avšak paradoxně se domácím povedla akce těsně před koncem poločasu a šli do vedení 2:1. Ve 44. minutě se na až několikátý pokus trefil Marek Volf a domácí mohli jít do šatny o poločasové přestávce spokojenější. 

3 červené karty, žádný gól

Do druhého poločasu nastoupili domácí mnohem lépe, byli dominantní, ale přišla pro ně velmi nešťastná chvilka. V 58. minutě obržel střelec prvního gólu první žlutou kartu a hned o minutu později v 59. minutě obdržel druhou žlutou kartu a tím pádem červenou kartu. A domácí šli do oslabení. Domácí tak čekal obtížný úkol a to udržet jednobrankový náskok a to v oslabení. Dařilo se jim to velmi dobře až do 93. minuty. Ne že by se hostujícímu Komárovu podařilo vstřelit gól, ale podařilo se jim srovnat síly na trávníku, když druhou žlutou kartu v utkání a tím pádem červenou viděl Michal Pužík. Síly však nezůstaly srovnány na dlouho. Hned v zápětí obržel červenou kartu Jakub Vaníček a z ničeho nic byli v oslabení hosté. Zápas už další branku nenabídl a tak tři body zůstaly na domácí půdě.



Sestavy


FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - F. Vrána [-] , M. Korec [-] (90. F. Kořínek [-] ) , M. Volf [-] (92. V. Pečínka [-] ) , T. Prskavec [-] , M. Sedláček [-] , L. Kučera [-] , J. Novák [-] (89. D. Miškovský [-] ) , P. Klain [-] (70. R. Tomíček [-] ) , M. Sedláček [-] , D. Zelinka [-]

FK Komárov
L. Altman [-] - P. Štych [-] (85. A. Peták [-] ) , J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , M. Hlavatý [-] (46. T. Keckstein [-] ) - M. Pužík [-] , A. Vokáč [-] , D. Klimeš [-] (69. F. Mizera [-] ) , T. Srp [-] - K. Vajs [-] , J. Mojdl [-]

ŽK: 55. T. Prskavec , 58. M. Sedláček , 82. F. Vrána , 88. J. Novák , 92. M. Volf , 94. J. Kocmich - 25. J. Mojdl , 34. M. Pužík . ČK: 59. M. Sedláček - 95. M. Pužík , 95. J. Vaníček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BROŽEK Tomáš, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 4. 2022 22:00
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Josef Pinkas
Tip experta: výhra domácích

Hodně kvalitní utkání, kde budou rozhodovat maličkosti, které nakonec Dobrovice využije.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza