Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 10:30

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

6.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

5.0

FC Velim poprvé okusila hořkost porážky. Jejím přemožitelem se stal FK Komárov


Branky


24. M. Pužík (p.) , 55. P. Štych
8

Komárov do jarní části sezóny vstoupil úspěšně a v obou zápasech se mu podařilo zvítězit. Tentokrát však čekal Komárov souboj s lídrem tabulky FC Velim. Velim dominantně porazila Kosoř 7:0, následně se však v posledním zápase lehce trápila s poslední Lysou nad Labem. Zápas tedy sliboval vyrovaný střet týmů z horních příček tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pužíkova penalta poslala domácí do vedení

Do zápasu lépe vstoupili domácí hráči Komárova. Už ve 2. minutě mohli hrozit z rohového kopu. Na druhé straně hřiště v 5. minutě hrozil Jan Kukal, ale byl z toho jen roh. Psala se 23. minuta a rozhodčí odpískal penaltu pro domácí celek. Tu si vzal na starost autor dvou branek z minulého zápasu právě z penalt Michal Pužík a ve 24. minutě poslal Komárov do vedení 1:0. Nebyla to však jediná šance Komárova v prvním poločase. Po rohovém kopu zachráníla hostujícího brankáře Michala Drápelu horní tyč a druhá obrovská šance byla po samostatném úniku, ale střela letěla mimo brankovou konstrukci. Šanci na srovnání skóre měl Michálek, ale jeho střela našla jen dobře postaveného domácího brankáře Altmana. Po první pětačtyřicetiminutovce tak domácí drželi nejnižší možné vedení 1:0 a po jejich dobrém začátku měli ambice tři body udržet doma. 

Štychova branka na 2:0

Lídr tabulky věděl, že druhý poločas by měl být z jejich strany mnohem lepší, pokud pomýšleli na vítězství a tak domácí Komárov zatlačili, protože to bylo poprvé od začátku sezóny, kdy vážně hrozilo, že poprvé okusí hořkost porážky. A po bezzubém výkonu na polovině soupeře přišla další rána. Domácí se po rohovém kopu prosadili už po druhé v zápase a byl to Petr Štych, který v 55. minutě poslal domácí do vedení 2:0. Komárov tak díky svému velmi dobrému výkonu a hlavně čistému kontu zvládnul domácí utkání a stal se prvním přemožitelem Velimi v této sezóně. Velim však i po této porážce zůstává nadále v čele tabulky. 



Počet diváků: 178. Rozhodčí: Orálek Kamil - STUMPF Jaroslav, ČECHMÁNEK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 3. 2022 15:43
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů