1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 10:30

21.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

CÁBELÍCI VYROVNALI V ZÁVĚRU


Branky


8

Slunečné páteční dopoledne a slušná divácká návštěva byla svědkem bojovného a až do konce dramatického utkání České fotbalové ligy, kdy na stadion do Králova Dvora zavítalo B-mužstvo plzeňské Viktorky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cábelíci bez tradičního kapitána Martina Krause, naopak s uzdraveným Rudou Novákem, tahali od úvodu utkání za kratší provaz. Plzeňští mladíci se prezentovali vysokým napadáním a nedovolili domácím jejich tradiční rozehrávku. Několik dobrých zákroků předvedl domácí Václav Kudrna a do poločasu si držel čisté konto. Před přestávkou se osmělili také domácí, ale šikovné prostrčení Osvalda nedokázal Matěj Kubeš nasměrovat do branky hostů.

 

Ve druhém poločase zlepšili Cábelíci pohyb, hru postupně vyrovnali a začali se dostávat i do brankových příležitostí. Ale i hostující Tvrdoň předvedl několik dobrých zákroků a držel si čisté konto. V 64. minutě se hosté mohli radovat. Po rychlém útoku po pravé straně a následném centru propadl míč k volnému Pospíšilovi, který zblízka uklidil míč do prázdné branky – 0:1. To znovu nastartovalo domácí, kteří změnili rozestavení a tlačili se před plzeňskou branku. Jejich snaha však nevedla ke vstřelení branky.

 

Na hřišti přibylo osobních soubojů, hosté začali zdržovat hru a bránit těsné vedení. Hlavní rozhodčí začal rozdávat žluté karty, ale vyhrocené utkání se mu nedařilo dostatečně uklidnit. S ohledem na střídání a plzeňské zdržování nařídil pětiminutové nastavení, závěr zápasu se však rychle blížil. Když už se zdálo, že si hosté odvezou všechny body, fauloval v 91. minutě na pravé straně hostující Kolerus, trestný kop rozehrál Tomáš Osvald a plzeňský odchovanec v králodvorských barvách Kryštof Krátký dokázal hlavou vstřelit vyrovnávací branku na 1:1. Radost domácích Cábelíků byla velká a hosté již po několikáté přišli v závěru utkání o body.

 

Autor článku: Zbyněk Hrabák



Sestavy


FK Králův Dvůr
V. Kudrna [-] - K. Krátký [-] , J. Kabele [-] , M. Kubeš [-] , P. Tvaroh [-] , D. Beňo [-] (68. V. Krejča [-] ) , T. Osvald [-] , D. Kilián [-] , Š. Holý [-] , J. Dvořák [-] , R. Novák [-]

FC Viktoria Plzeň B
M. Tvrdoň [-] - A. Alexandr [-] , A. Sojka [-] , D. Kříž [-] (89. J. Paluska [-] ) , K. Žilák [-] , T. Pospíšil [-] (68. R. Aubrecht [-] ) , M. Krůta [-] (68. A. Kronus [-] ) , A. Pešek [-] , T. Vach [-] , P. Gaszczyk [-] , D. Fišer [-] (77. J. Kolerus [-] )

ŽK: 32. T. Osvald , 50. K. Krátký , 73. J. Kabele , 87. M. Kubeš , 89. V. Kudrna - 58. A. Alexandr , 91. J. Kolerus .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: POLENA Jiří - CICHRA David, GUNITŠ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích