3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 10:30

20.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SOUBOJ O ČELO TABULKY


Branky


42. K. Krátký , 61. M. Kraus (p.) , 69. K. Krátký - 90. M. Vaněk
11

Sobotní dopoledne bylo svědkem souboje druhého se čtvrtým mužstvem tabulky. S ohledem na počasí posledních dnů byl trávník v bezvadném stavu a domácí plni odhodlání odčinit zbytečnou porážku z posledního utkání v Hostouni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili do utkání vinou několika absencí v pozměněné sestavě, v brance opět s Vaškem Kudrnou, "náhradní stoperskou dvojicí" HOLÝ – KILIÁN a v záloze s navrátilcem Jiřím Kabelem. Od úvodu se snažili zatlačit hostující obranu až před pokutové území a postupně si vytvořili územní převahu. Po průnicích po pravé straně a nebezpečných zásazích hostující obrany požadovali domácí ve dvou případech odpískání pokutového kopu, ale hlavní rozhodčí měl jiný názor. K ohrožení branky tak došlo až v závěru prvního poločasu, kdy se po rohu a následném odrazu dostal ke střele zblízka Kryštof KRÁTKÝ a poslal Cábelíky do vedení – 1:0.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně, po závaru před brankou se sice dostal míč až do sítě, ale radost domácích zastavil zvednutý praporek pomezního rozhodčího – ofsajd. V 60. minutě se ale domácí už prosadili, po průniku z pravé strany a následném centru zastavila hostující obrana nedovoleně nabíhajícího Krátkého a byla z toho penalta. Tu bezpečně proměnit tradiční exekutor Martin KRAUS a navýšil tak vedení domácích na 2:0.

 

V 69. minutě stav znovu měnil stav, po dlouhém nákopu domácího Kubeše na nabíhajícího Krátkého si pro míč vyběhl hluboko do pole hostující brankař Mihálek a při odkopu trefil blokujícího útočníka, od kterého se míč odrazil a pomalu se došoural do branky Motorletu – 3:0. Domácí následně prostřídali sestavu a do hry se tak dostala „juniorka“ z lavičky. V úplném závěru toho hosté využili ke vstřelení branky, když se po individuální akci zakončené střelou po zemi podél vyběhnutého gólmana prosadil Michal Vaněk a upravil tak na konečných 3:1.

 

 

Cábelíci těžké utkání s nepříjemným soupeřem zvládli a už na velikonoční VELKÝ PÁTEK (15.dubna) je čeká další domácí utkání, tentokrát s B-mužstvem FC Viktorie Plzeň v tradiční čase od 10:30 hodin.

 

Autor článku: Zdeněk Hrabák



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý, trenér: Jsme rádi, že jsme zápas zvládli za 3 body. Celkově nám zápas vyšel a z mého pohledu se jedná o zasloužené vítězství. Důležité bylo, že jsme přidali po přestávce další dvě branky a závěr utkání pak v klidu dohráli. Proměňování šancí byl v minulých utkáních problém, dnes nám to celkem vyšlo.




Sestavy


FK Králův Dvůr
V. Kudrna [-] - K. Krátký [-] (86. F. Sabou [-] ) , J. Kabele [-] , M. Kubeš [-] (73. A. Kočí [-] ) , M. Kraus [-] (78. V. Krejča [-] ) , P. Tvaroh [-] , D. Beňo [-] , T. Osvald [-] , D. Kilián [-] , Š. Holý [-] , J. Dvořák [-]

FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - D. Nátr [-] (58. M. Blažek [-] ) , J. Hauer [-] (77. S. Wexler [-] ) , J. Walter [-] , M. Čepelák [-] (58. T. Rossmann [-] ) , R. Žaloudek [-] (46. J. Dolejš [-] ) , P. Gilian [-] , M. Vaněk [-] , P. Kochan [-] (46. M. Filip [-] ) , M. Rataj [-] , F. Čejka [-]

ŽK: 83. P. Tvaroh , 87. F. Sabou - 8. J. Hauer , 37. P. Kochan , 60. J. Dolejš , 64. F. Čejka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hanousek Karel - HOCH Karel, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích