3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Slušovic proti Provodovu narazil


Branky


16. M. Laciga , 45. M. Laciga , 65. M. Laciga - 40. R. Dobeš
0

V prvním utkání nové sezóny přijel na půdu Provodova nováček ze Slušovic. I když Slušovice nakonec o vítězství v 1.A třídě v posledním kole přišly, díky nižšímu počtu týmů byly osloveny s nabídkou v krajské soutěži hrát. Proti zkušenému mužstvu Provodova je však nečekal lehký zápas. Za domácí byl při chuti Laciga, který vstřelil hattrick a celé utkání prakticky rozhodl. Za hosty pouze korigoval Roman Dobeš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Slušovice se vrhly na svého soupeře bez bázně a hany a od samého začátku se snažily vstřelit branku. Provodov vsadil na zkušenou obranu, která dokázala snahy hostů mařit. Zatímco Slušovice zkoušely štěstí střelami s větší vzdálenosti, udeřili domácí poprvé. Běžela 16. minuta utkání, když se z přímého kopu výstavní střelou trefil Laciga, který zahájil svou pouť za hattrickem – 1:0. Slušovice však zbraně nesložily, nadále hrály aktivně, za což byly odměněny na konci prvního poločasu. Ve 40. minutě využil Roman Dobeš špatné rozehrávky domácích a přesně mířenou střelou vyrovnal – 1:1. Domácí však šli díky Lacigovi znovu do vedení o pět minut později. I druhý přímý kop trefil domácí hráč přesně a bylo to 2:1.

 

 

Slušovice branka do šatny nezlomila. Bojovný nováček se snažil o vyrovnání ze všech sil, ale obrana Provodova byla pevná. Vše rozhodla 65. minuta. Slušovický Ivo Lošťák srazil ve vápně Veleva a domácí dostali výhodu pokutového kopu. Míč si postavil výborně hrající Laciga, který penaltu proměnil a zkompletoval tak hattrick – 3:1. Další branka už do konce zápasu nepadla, neboť zkušenější Provodov dokázal hru bez problémů kontrolovat a do další akce se nehrnul. 



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Josef Rak (trenér, Provodov): Myslím, že jsme si utkání zkušeně pohlídali. Laciga předvedl skvělý výkon, ale celý náš tým hrál dobře. Řekl bych, že Slušovice zaplatily nováčkovskou daň a do příště mají ještě co zlepšovat.




Sestavy


FC RAK Provodov
L. Sedlák [-] - J. Josefík [-] , T. Hnilo [-] , S. Beňo [-] - J. Gargulák [-] , P. Novák [-] , V. Chalupa [-] , M. Velev [-] , M. Hlavňovský [-] - T. Ulman [-] , M. Laciga [-] (72. P. Máčala [-] )

FC Slušovice
J. Varga [-] - J. Janků [-] (84. J. Klimt [-] ) , Z. Čuřík [-] , A. Burša [-] - R. Dobeš [-] , M. Poslušný [-] , M. Macík [-] (48. D. Rudolf [-] ) , T. Zbranek [-] (46. J. Jaška [-] ) , I. Lošťák [-] , P. Bořuta [-] (74. M. Gajdůšek [-] ) - J. Vlachynský [-]

ŽK: 89. J. Josefík - 65. I. Lošťák , 72. D. Rudolf .
Hráči zápasu: M. Laciga .
Místo: Provodov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.