Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice rozhodly v prvním poločase


Branky


0

V prvním kole nové sezóny zavítal do Boršic tým z Vigantic. Utkání nejvíce ovlivnila 11. minuta, ve které byl vyloučen brankář Slovák a následnou penaltu proměnil Klvaňa. Oslabené Vigantice nedokázaly soupeři vzdorovat a poločas prohrály 4:0. V druhé půlce zápasu sice dokázaly snížit, ale víc v jejich silách nebylo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neutuchajícím vedru se do sebe oba dva týmy pustily s velkou vervou. Zatímco hosté se od první minuty snažili být nebezpeční, domácí svou první vážnou akcí po křídle vedenou  agilním Filipským zakončili přesně do hostující branky- Prosadil se Šustr – 1:0. Zápas nabral ještě na větších obrátkách, když domácí podnikli další nebezpečnou akci podobné té první .V samostatném nájezdu byl faulován Filipský hostujícím gólmanem. Byla z toho přísná červená karta pro brankáře hostí a do brány Vigantic musel nastoupit hráč z pole. Následný pokutový kop se štěstím proměnil Klvaňa – 2:0. Od té chvíle se na branku hostů valila jedna útočná lavina za druhou a domácí se předháněli ve spalování tutových šancí..V 19. minutě opět domácí přehráli rychlým kontrem hostující obranu a kapitán domácích Dufek vynikající zpětnou přihrávkou na Filipského tomuto hráči připravil dálnici do prázdné brány - 3:0. O zápase bylo prakticky rozhodnuto přesto domácí svého soupeře dál tlačili a Klvaňa v 27. minutě skoroval po čtvrté – 4:0. Do konce poločasu už další branka nepadla.

 

Po přestávce se obraz hry vzhledem k horku výrazně změnil. Vigantice se zatáhly a vyrážely do brejků a domácí přeřadili na nejnižší rychlostní stupeň, vědomi si čtyřgolového náskoku. Tato taktika zpočátku druhého poločasu hostům vycházela, když z brejku v 51 minutě snížil Zbyněl Paleček na 4:1. Poté domácí opět zrychlili a zpřesnili svou hru a vytvořili si několik gólových šancí. V 68. minutě Hromada přehodil hostující obranný blok a jeden z nejlepších hráčů domácích Filipský zakončil do prázdné brány a uzavřel účet utkaní na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu



FK Vigantice
Radomír Dian (Vigantice, trenér): Vše ovlivnilo vyloučení našeho gólmana, podle mě to byla přísná červená karta. Soupeř pak procházel naší pravou stranu a padaly z toho góly. Domácí nás zkrátka přehráli.



Sestavy


SK Boršice
P. Remeš [-] - T. Klvaňa [-] , D. Kopčil [-] , T. Ohnutek [-] , P. Kaspřák [-] , T. Večeřa [-] , M. Groulík [-] - V. Šustr [-] , P. Filipský [-] , M. Hromada [-] - M. Dufek [-]

FK Vigantice
J. Slovák [-] - D. Řepka [-] , V. Kožušník [-] , D. Musiol [-] , R. Dian [-] - E. Lemchi [-] , R. Kučera [-] , D. Mydlo [-] , D. Bolcek [-] - A. Křiva [-] , Z. Paleček [-]

ČK: 11. J. Slovák .
Hráči zápasu: P. Filipský .
Místo: Boršice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.