2:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice otočily zápas


Branky


13. R. Holba , 27. R. Holba - 16. M. Oplt , 41. V. Bombicz , 75. T. Hradil , 90. M. Oplt
0

Poprvé v nové sezóně se tým Štítné nad Vláří představil na domácím hřišti. Při této premiéře v krajské soutěži čekal domácí těžký soupeř. Štítná se Morkovic nezalekla a šla v prvním poločase dvakrát do vedení, soupeř však vždycky dokázal vyrovnat. Rozhodnutí padlo 15 minut před koncem zápasu, kdy se trefil hostující Hradil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Štítná v minulém kole obdržela pět branek na půdě Baťova a doma proti Morkovicím tak měla co napravovat. Hosté zase zaváhali doma, když je o body připravil Holešov. Utkání začali výborně domácí. Bylo jich plné hřiště a hostující obrana jen s námahou odrážela útoky, které se na ni valily. Štítná byla za aktivitu odměněna prvním gólem. Dorážkou se z bezprostřední blízkosti prosadil Rostislav Holba – 1:0. Domácí se z vedení neradovali dlouho. V 16. Minutě dostal Marek Oplt přesnou přihrávku za obranu a střelou na zadní tyč vyrovnal – 1:1. O deset minut později se Štítná vrátila do vedení a byl to opět Holba, který ve středu hřiště vybojoval míč a pak tísněn obráncem prostřelil hostujícího brankáře Jarku – 2:1. Stejně jako po prvním gólu dokázaly Morkovice vyrovnat. Ve 40. minutě hosté zahrávali přímý volný kop z výhodné pozice. K míči se postavil Vladimír Bombicz, který přízemní střelou překvapil domácího brankáře Vaculíka – 2:2.

 

 

Ve druhém poločase se hra zklidnila a hrálo se od šestnáctky po šestnáctce. Obě mužstva hrála se zajištěnou obranou bez vážnějšího ohrožení soupeřovy branky. V 75. minutě se hosté dostali na dostřel domácí branky a střela Hradila s tečí domácího obránce skončila překvapivě v brance kvalitně chytajícího Vaculíka – 2:3. Po této brance hosté umě drželi míč a domácím nedali šanci k vyrovnání. Při poslední standardce utkání si šel pro gólovou hlavičku do vápna i brankář domácích Pavel Vaculík, ale nepovedený centr využili hosté k rychlému brejku a pro Oplta již nebyl velký problém trefit prázdnou branku domácích - 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Tomáš Vaculík (Štítná): Bohužel, sice jsme prohráli, ale náš výkon byl velmi dobrý. Pokud se zbavíme nováčkovské "naivity" může štítenský divák očekávat lepší výsledky.




Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - M. Hnaníček [-] , T. Chovančík [-] , V. Chovančík [-] , P. Šuráň [-] - R. Holba [-] (68. J. Hrnčiřík [-] ) , T. Pinďák [-] , J. Liška [-] , P. Štěpančík [-] - A. Fojtík [-] (90. R. Šimoník [-] ) , T. Vaculík [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Svoboda [-] , R. Havlík [-] (46. J. Smažinka [-] ) , M. Rozsypal [-] , R. Šimoňuk [-] - D. Síleš [-] , J. Kapounek [-] (75. J. Škrdlík [-] ) , P. Doležel [-] , T. Hradil [-] (86. R. Zápařka [-] ) - M. Oplt [-] , V. Bombicz [-]

ŽK: 74. J. Liška , 80. J. Hrnčiřík - 11. R. Šimoňuk .
Hráči zápasu: R. Holba - T. Hradil , M. Oplt .
Místo: Štítná n/Vl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.