M. Velev 28.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velev vystřelil výhru Provodovu


Branky


28. M. Velev
0

Druhé kolo nabídlo páteční předehrávku, do Provodova zavítaly Boršice. Oba týmy patří svou kvalitou do vyšších pater tabulky, což se mimo jiné potvrdilo i v minulém kole, kdy oba týmy své zápasy vyhrály. V dnešním utkání byl Provodov o kousek lepší. Dokázal si vypracovat víc brankových příležitostí a jednu z nich proměnil Velev, který vstřelil jediný gól zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Od začátku se hrál fotbal nahoru dolů. Boršice vystřelily na bránu už v první minutě a následná dorážka skončila v síti, leč branka nemohla být pro offside uznána. V 5. minutě se do vápna domácích dostal míč po centru z pravé strany a Filipský střelou na bližší tyč jen těsně minul branku. Domácí ihned provedli protiútok, na jehož konci se po šťastném odrazu dostal ke střele z první Velev, ale jeho střela šla nad břevno. V 15. minutě zahrávali domácí přímý volný kop ze 20 metrů. Střela skončila na břevně brány, následnou dorážku vyrazil Remeš a další zblokovala obrana. Ve 28. minutě padla jediná branka utkání. Hostující obrana nechala ve vápně příliš mnoho prostoru Velevovi, ten se s míčem dokázal dvakrát otočit a střelou na bližší tyč překonat brankáře Remeše, který neměl proti střele šanci a mohl se pouze rozčilovat nad benevolencí svých obránců – 1:0. O dvě minuty později aktivní Velev střílel z hranice vápna, ale jeho střela šla těsně vedle. Boršice mohly z ničeho nic vyrovnat v nastaveném čase prvního poločasu. Po odrazech ve vápně se míč dostal na kopačku Kopčila, ale jeho střelu vytěsnil skvělým zákrokem brankář Sedlák.

 

 

V druhém poločase se tolik gólových šancí neurodilo. Domácí se do útoku už tolik nehnali a hosté nebyli schopni vymyslet kloudnější akci. Provodov se připomněl v 67. minutě, kdy po rychlém protiútoku Ulman šikovně obešel dva hráče, ale jeho následnou střelu hostující brankář chytl. V 75. minutě provedly Boršice rychlý útok do otevřené obrany, ale závěrečná přihrávka, která šla před prázdnou bránu, byla příliš dlouhá. V 77. minutě mohl za domácí rozhodnout Laciga, který dostal přesnou přihrávku na roh malého vápna, ale jeho střela orazítkovala tyč. Boršice mohly vyrovnat 5 minut před koncem řádné hrací doby. Po centru z pravé strany hlavičkoval ve vyložené šanci úplně osamocený Klvaňa, ale míč se mu po hlavě svezl a skončil mimo bránu. Další akce se už do konce zápasu neurodila a tak Provodov může slavit zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Josef Rak (trenér, Provodov): I přes to vedro se hrál velmi kvalitní fotbal s množstvím útočných akcí. Dali jsme gól a v druhém poločase už si výsledek pohlídali. O ten jeden gól jsme dnes byli lepší.




Sestavy


FC RAK Provodov
L. Sedlák [-] - D. Urbánek [-] , J. Josefík [-] , S. Beňo [-] - J. Gargulák [-] , P. Novák [-] , V. Chalupa [-] (84. M. Hlavňovský [-] ) , M. Velev [-] (90. P. Máčala [-] ) , M. Laciga [-] , M. Huťka [-] - T. Ulman [-] (89. A. Hellebrand [-] )

SK Boršice
P. Remeš [-] - M. Groulík [-] , P. Kaspřák [-] , T. Ohnutek [-] (80. J. Zach [-] ) , T. Klvaňa [-] - O. Vlček [-] , P. Filipský [-] , D. Kopčil [-] , V. Šustr [-] - M. Hromada [-] , M. Dufek [-]

ŽK: 44. D. Urbánek - 41. M. Groulík , 52. O. Vlček .
Hráči zápasu: M. Velev .
Místo: Provodov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.