1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slušovice vydřely v Boršicích remízu


Branky


0

Ve třetím kole nečekal Slušovice lehký soupeř. Boršice však roli favorita příliš nepotvrdily a od 15. minuty v zápase dokonce prohrávaly, když se za hosty trefil Foltýn. Ještě do poločasu domácí srovnali krok díky Filipskému, další branku už ale nepřidali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo velmi svižne. Již v první minutě postupoval sám na brankáře hostů Filipský, ovšem Slušovice zachránila tyč Kuřerovy brány. Ve 14. minutě zaspala obrana domácích, hosté zahrávali přímý kop z hranice šestnáctky, domácí brankář vytlačil tvrdou střelu na tyč a na dorážejícího Foltýna  zívala jen prázdná branka. Bylo to 0:1. Boršice se stále tlačily do útoku a přicházely i šance. V gólové šanci netrefil Šustr a následně Dufek překopl brankáře i branku. Ve 37. minutě se tato situace opakovala a domácí Filipský se již nemýlil a srovnal stav na 1:1.

 

 

 Ve druhém poločase hosté zvýšili pohyb a domácí hráče přitlačili na vlastní polovinu, ale bez vyložených šancí. Domácí se osmělovali a z breakových akcí přicházely i šance, zejména Filipský dělal problémy pravé straně obrany. Po jednom z jeho centrů Dufkovu střelu srazili obránci a Náplava jen těsně minul. V 74. minutě po přímém kopu hostů se vyznamenal brankář Remeš, který vytáhl zákrok snů a uchránil domácí od inkasovaného gólu. V závěru utkání se obě mužstva snažila strhnout vítězství na svou stranu, ovšem nakopávání míčů obou družstev úspěch neslavilo. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté a odváží si z boršického trávníku dva body.



Sestavy


SK Boršice
P. Remeš [-] , P. Kaspřák [-] - T. Klvaňa [-] , D. Kopčil [-] , M. Groulík [-] - M. Hromada [-] , P. Filipský [-] , O. Vlček [-] , V. Šustr [-] - M. Dufek [-] , P. Náplava [-] (77. A. Brzica [-] )

FC Slušovice
M. Kučera [-] (90. J. Varga [-] ) - J. Janků [-] (91. O. Povolný [-] ) , Z. Čuřík [-] , A. Burša [-] - D. Rudolf [-] (73. M. Gajdůšek [-] ) , M. Poslušný [-] , J. Jaška [-] , R. Dobeš [-] , T. Zbranek [-] , M. Foltýn [-] - J. Vlachynský [-]

ŽK: 46. P. Kaspřák , 48. O. Vlček , 82. M. Hromada - 30. J. Jaška , 60. T. Zbranek , 79. Z. Čuřík , 83. M. Foltýn , 89. M. Kučera .
Hráči zápasu: P. Filipský .
Místo: Boršice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.