Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2015 18:30

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťov předvedl doma další kanonádu


0

Tým Baťova přivítal na svém hřišti Chropyni. Domácí rozhodli v prvním poločase, ve kterém nastříleli tři branky. Ve druhém poločase se sice za Chropyni dvakrát prosadil Pavel Prešnajder, ale domácí rovněž vsítili dvě branky a tak bylo o zisku tří bodů rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Úvod zápasu vyšel skvěle domácímu týmu Baťova, již ve 3. minutě utkání se z přímého kopu z 25 metrů trefil k tyči Večeřovy brány Skyba – 1:0. Další úspěch zaznamenal domácí tým v 11. minutě po centru Ondráše, když z voleje usměrnil padající míč Vitásek, který za pomoci tyče skončil v bráně hostů – 2:0. Chropyně se mohla radovat v 23. minutě po dlouhém autu do šestnáctky domácích a nedorozumění domácí obrany, ovšem Maráka zastoupil v bráně Linek, který vyhlavičkoval míč mířící za jeho záda. Další dobrou příležitost ke zkorigování stavu promarnil chropyňský Lavrincsik ve 25. minutě střelou z hranice šestnáctky, která jen těsně minula břevno domácí brány. Baťov se z menšího útlumu probral ve 35. minutě krásnou střelou Vitáska z hranice brankového půlkruhu, jenž skončila v pravém horním růžku chropyňské brány – 3:0. Domácí tým si po zbytek první půle pohlídal své vedení a do kabin tak odcházel s třígólovým náskokem.

 

Hosté se s tímto stavem nechtěli smířit, a po trojnásobném střídání na začátku druhé půle chtěli oživit své útočné ambice. Skórovat se jim podařilo v 54. minutě z přímého kopu střelou Prešnajdra, která neomylně přes zeď baťovských hráčů skončila v Marákově bráně – 3:1. Chropyňští po vstřelené brance ještě více ožili, ale jejich choutky naštěstí pro domácí tým překazil v 73. minutě Malát, který zužitkoval Ondrášův centr – 4:1. Domácí si zkomplikovali poklidný průběh zápasu svým dalším faulem na hranici šestnáctky a hosté se tak dostali k dalšímu přímému kopu, který opět úspěšně zahrál chropyňský Prešnajder, jenž obstřelil domácí zeď a opět snížil náskok Baťova - 4:2. Domácí ovšem v závěru zápasu nepřipustili žádné drama. Po samostatném úniku Vitáska, který tváří v tvář nedokázal prostřelit chropyňského Večeřu, měli domácí výhodu rohové kopu. Ondráš posadil svůj centr na hlavu Krajči a ten uzavřel skóre na konečných 5:2



Sestavy


SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] (85. M. Spurný [-] ) - J. Linek [-] , P. Gerych [-] , J. Novák [-] - P. Krajča [-] , A. Skyba [-] , P. Janovský [-] (61. L. Sviečka [-] ) , Z. Ondráš [-] , D. Spurný [-] , M. Vitásek [-] (88. D. Ančinec [-] ) - D. Malát [-] (89. J. Vrána [-] )

FK Chropyně
R. Večeřa [-] - M. Pospíšil [-] , V. Gajdošík [-] (46. J. Štěpánek [-] ) , P. Vojtášek [-] (80. J. Štěpánek [-] ) - L. Berky [-] , P. Prešnajder [-] , L. Lavrincsik [-] , J. Urubek [-] , P. Železný [-] (46. M. Panáček [-] ) , J. Paciorek [-] - D. Stratil [-]

Hráči zápasu: M. Vitásek - P. Prešnajder .
Místo: UT Baťov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.