0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov loupil v Morkovicích


Branky


0

Morkovice nepředvádí na začátku sezóny nejlepší výkony, což se potvrdilo i proti Rožnovu. Domácí se potýkali se špatnou produktivitou, to však nelze říct o hostech. Ti v druhém poločase vsítili tři branky a nakonec si odváží z Morkovic cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí tým vstoupil do utkání aktivně a už v 7. minutě mohl zahrávat pokutový kop, když hostující brankář Barabáš fauloval unikajícího Oplta, hlavní rozhodčí však penaltu nenařídil a domácímu útočníkovi udělil žlutou kartu za údajné simulování. Domácí tým se neustále snažil o ofenzivní akce, ale jejich útočné akce byly neurovnané, centry nepřesné a celkově byla hra bez nápadů. Rožnov ohrozil domácího brankáře pouze střelami Filipa Zetochy a Jakuba Maléře, ale do konce poločasu branka nepadla.

 

Do druhého poločasu vstoupili hosté perfektně. Po dvou minutách druhého poločasu se po nakopnutém balónu z těžkého úhlu prosadil Michal Maléř – 0:1. Další gól přidali hosté v 62. minutě a byl to gól hodně podobný. Tentokrát se křížnou střelou z úhlu prosadil Filip Zetocha – 0:2. Domácí tým byl v této fázi neschopný dát dohromady kloudnější ofenzivní akci a navíc obrana Rožnova byla pozorná. Čím víc se blížil konec zápasu, tím víc domácí vrhali síly do útoku. Hra vabank se jim však nepovedla. Dobrý výkon Rožnova v druhém poločase podtrhl ještě v 90. minutě střídající Martin Seidl, který v protiútoku přehodil špatně vyběhnutého brankáře a uzavřel účet utkání na 0:3. Hosté si tak odváží z Morkovic tři body, naopak domácí se nadále nachází ve spodních patrech tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Radek Barnet (trenér, Morkovice): Z utkání jsem zklamaný. Bylo to z naší strany málo aktivní, hráči projevovali málo bojovnosti. Měli jsme hodně zkažených přihrávek i centrů. Navíc nás trápí nízká produktivita.




Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - R. Šimoňuk [-] , M. Rozsypal [-] , D. Síleš [-] , R. Havlík [-] (67. J. Smažinka [-] ) - J. Kapounek [-] , J. Svoboda [-] (77. R. Zápařka [-] ) , P. Doležel [-] (57. J. Škrdlík [-] ) - V. Bombicz [-] , M. Oplt [-] , T. Hradil [-]

FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - T. Malina [-] , L. Maléř [-] , J. Šimek [-] , T. Karban [-] - L. Fuksa [-] , M. Bolcek [-] , J. Maléř [-] , F. Zetocha [-] (75. D. Talpa [-] ) - M. Rezdar [-] , M. Maléř [-] (84. M. Seidl [-] )

ŽK: 8. V. Bombicz , 57. J. Kapounek , 60. M. Rozsypal , 72. R. Šimoňuk - 56. M. Rezdar .
Hráči zápasu: M. Maléř .
Místo: Morkovice. Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.