1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyně uhájila hubené vítězství


Branky


0

Chropyně přivítala na svém hřišti celek Morkovic. Ten se zatím na začátku sezóny trápí a marně hledá obvyklou fazónu. Rovněž domácí tým se před zápasem nacházel ve spodních patrech tabulky. Chropyně vstoupila do utkání výborně a brzy po začátku utkání vedla díky gólu Lavrincsika. Nadále se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém už žádná branka nepadla. Domácí své hubené vítězství uhájili a připsali si tak důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí vstoupili do utkání s touhou odčinit nepovedený výkon z minulého kola na hřišti Baťova a jejich snaha vedla k brzké brance. Ve 4. minutě zahrávali domácí přímý volný kop, do vápna si nikým nehlídaný naběhl Lavrincsik, který z bezprostřední blízkosti nedal hostujícímu brankáři šanci. Hra byla nadále vyrovnaná, ale místo fotbalovosti předváděly oba týmy spíše bojovný výkon. Domácí se do útoku příliš nehrnuli, ale své vedení mohli v prvním poločase ještě navýšit. Jakub Štěpánek se po rychlé akci ocitl sám před gólmanem, svou šanci ale proměnit nedokázal. Chropyně tak odcházela do šaten s jednobrankovým vedením.

 

 

V druhém poločase domácí zalezli do obrany a vyčkávali, s čím Morkovice přijdou. Hosté měli míč více na kopačkách a z toho pramenil mírný tlak. Obrana Chropyně byla ale pevná a útoky soupeře zastavovala ještě před šestnáctkou. Potvrdilo se, že Morkovice mají v posledních zápasech problémy s produktivitou. I proto nedokázaly svému soupeři vstřelit branku a z Chropyně tak odjíždí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Chropyně
Marcel Vaňhara (vedoucí Chropyně): Šli jsme do zápasu s tím, že budeme bojovat a předvedeme lepší výkon než minulé kolo. Tak jak jsme si řekli, tak jsme i zahráli. Pomohl nám brzký gól, pak byla hra víceméně vyrovnaná. Na konci se nám to podařilo nějak udržet a máme tři body.




Sestavy


FK Chropyně
M. Rec [-] - M. Pospíšil [-] (73. D. Hrabal [-] ) , V. Gajdošík [-] , P. Vojtášek [-] (83. P. Železný [-] ) - J. Štěpánek [-] , R. Jurčík [-] , P. Prešnajder [-] (69. L. Berky [-] ) , J. Urubek [-] , L. Lavrincsik [-] - D. Stratil [-] , M. Panáček [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Smažinka [-] , M. Rozsypal [-] - T. Hradil [-] (84. R. Handl [-] ) , P. Doležel [-] , J. Kapounek [-] , D. Síleš [-] , R. Šimoňuk [-] , J. Škrdlík [-] (67. K. Chalupa [-] ) - V. Bombicz [-] (85. R. Zápařka [-] ) , M. Oplt [-]

ŽK: 90. R. Jurčík - 7. J. Škrdlík , 41. R. Šimoňuk .
Místo: Chropyně.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.