Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice prolomily smůlu z posledních kol


Branky


0

Morkovice na svém hřišti přivítaly celek Vigantic. Domácí nezažívají dobrý vstup do sezóny a zatím si připsali jediné vítězství nad Štítnou. Jejich soupeř z Vigantic naopak přijel hájit svou sérii tří zápasů bez prohry. V prvním poločase padla jedna branka, kterou za hosty vstřelil Viktor Kožušník. Morkovice našly síly na zvrat a třemi brankami otočily průběh utkání. Za hosty ještě snížil Zbyněk Paleček, ale víc už hosté nestihli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vigantice jsou do vedení

 

Hned po dvaceti vteřinách hry vyrobila hostující obrana hrubku a domácí hráč Dominik Síleš postupoval sám na gólmana Slováka, ten však jeho střelu vytěsnil. Domácí tým se nadále snažil aktivní hrou o vstřelení branky, ale nízká produktivita, která Morkovice trápí od začátku sezóny, se opět ukázala být velkou překážkou. Vigantice si rovněž vypracovaly několik slibných šancí, ale ujala se až situace z 36. minuty.  Po rohu se na přední tyči prosadil Viktor Kožušník. Týmy tak odcházely do šaten za stavu 0:1.

 

Morkovice otáčejí zápas

 

Do druhého poločasu poslal domácí trenér na hřiště kanonýra Bombicze a bylo jasné, že se Morkovice budou více tlačit do útoku. Vigantice měly dvě velké šance na dvoubrankové vedení, ale Paleček trefil břevno a ani Eze Lemchi svou šanci neproměnil. Morkovice srovnaly skóre v 63. minutě podobnou brankou, jako vstřelili hosté. Po rohovém kopu se na přední tyči nejlépe zorientoval Tomáš Hradil, který poslal míč do sítě – 1:1. Domácí tým ožil a další branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 75. minutě dostal pas za obranu Pavel Doležel, který udělal kličku vyběhnutému brankáři a z velkého úhlu se štěstím dostal míč odrazem od tyče do brány – 2:1. O tři minuty později vedli domácí o dvě branky. Po centru z levé strany se míč několika odrazy dostal přímo na kopačku Bombicze, který ranou z blízka nedal gólmanovi Slovákovi šanci – 3:1. Mohlo se zdát, že je rozhodnuto, ale Vigantice ještě zbraně nesložily. V 86. minutě brankář Slovák překazil protiútok domácích dalekým vyběhnutím a míč po jeho odkopu a jednom hlavičkovém souboji skončil na kopačce Zbyňka Palečka, který sám před brankářem Jarkou trefil přesně k tyči – 3:2. Domácí se tak museli o důležité tři body strachovat až do samého konce, ale Vigantice už další branku vstřelit nedokázaly. 



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Radek Barnet (trenér Morkovice): Chválím své hráče za zvládnutí zápasu. V prvním poločase jsme byli důrazní a měli míč na svých kopačkách, ale opět nás srážela slabá produktivita. O přestávce jsem nabádal hráče ke klidu a větší agresivitě ve finální fázi. Po první vstřelené brance jsme byli jako pokropeni živou vodou a kluci si začali více věřit. Na konci zápasu jsme udělali ještě hrubou chybu, kterou hosté potrestali, a my se třásli o výsledek do poslední minuty. Soupeř hrál velmi dobrý kombinační a důrazný fotbal. Oba týmy měly množství šancí, padlo také hodně branek, takže diváci museli být spokojeni.

FK Vigantice
Radomír Dian (Vigantice, trenér): Jeli jsme do Morkovic s tím, že nás čeká soupeř, jehož postavení v tabulce neodpovídá jeho kvalitě. Před utkáním jsme museli pozměnit sestavu, ze které nám vypadli dva stopeři. I v tomto pozměněném složení, jsme odehráli dobrý zápas. Myslím, že utkání se lámalo ve druhém poločase, kdy jsme nedali dvě gólové šance. Mohli jsme odskočit soupeři na dvoubrankový rozdíl, ale nakonec jsme sami inkasovali. Domácí měli štěstí, které jim v minulých kolech chybělo. Zápasu by slušela více remíza, ale takový je zkrátka fotbal.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Škrdlík [-] , J. Smažinka [-] , R. Havlík [-] (46. V. Bombicz [-] ) , D. Síleš [-] , R. Šimoňuk [-] - P. Doležel [-] (89. L. Šimoňuk [-] ) , J. Kapounek [-] , K. Chalupa [-] - M. Oplt [-] (81. R. Handl [-] ) , T. Hradil [-]

FK Vigantice
J. Slovák [-] - D. Řepka [-] , O. Kulišťák [-] , V. Kožušník [-] , D. Musiol [-] - J. Paprskář [-] (83. V. Vičan [-] ) , J. Štreit [-] , D. Bolcek [-] (46. M. Vičan [-] ) , E. Lemchi [-] (78. A. Křiva [-] ) - J. Uribe [-] , Z. Paleček [-]

ŽK: 59. K. Chalupa , 65. R. Šimoňuk , 65. D. Jarka , 70. J. Škrdlík - 50. J. Štreit , 70. D. Řepka .
Hráči zápasu: P. Doležel , D. Jarka .
Místo: Morkovice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Žniva Lukáš  - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.