1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Boršicích branka nepadla


Branky


0

Boršice přivítaly na svém hřišti celek Baťova. Domácí po celý zápas tahali za delší konec provazu, ale v cestě jim buď stál výborně chytající brankář Marák, nebo branková konstrukce. Gólman hostí byl klíčovou postavou svého týmu. Za svá záda nepropustil ani jeden míč a tak hlavně díky němu si Baťov odváží z Boršic bod za prohru v penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Již ve čtvrté minutě unikl po křídle Večeřa a hostující Novák jej zastavil pouze faulem, za což vyfasoval brzkou žlutou kartu. Domácí se tlačili do útoku a hostující obrana stíhala pouze za cenu dalších faulů. Ve 13. minutě si žlutou kartu rovněž prohlédl hostující hráč Linek. Z prvního útoku hostů se prezentoval dělovkou Skyba, rána se ovšem mezi tyče nevešla. V 18. minutě zahodil Klvaňa šanci domácích, kdy po centru Ohnutka na malé vápno přestřelil branku. Ve 40. minutě se blýskl golman Marák, když vyrazil střelu Kopčila, která mířila přesně k tyči.

 

Marák dál drží čisté konto

Druhý poločas začal opět aktivitou domácích. V 50. minutě znovu čaroval Marák po Dufkově střele. Domácí tlak sílil a hostující obrana odvracela pouze se štěstím, a když už byl gólman překonán, zastoupil jej hostující obránce Linek, který hlavičkoval míč z brankové čáry. Naopak z rychlého protiútoku mohli skórovat i hosté, když domácí brankář Remeš reflexivně vyrazil střelu Vitáska. V 62. minutě nejlepší muž na hřišti brankář Marák zlikvidoval na dvakrát sólo Dufka. Domácí pokračovali v tlaku, Dufek trefil tyč a odražený míč poslal Kopčil nad bránu. V 71. minutě vyškrábl míč ze šibenice po hlavičce Dufka opět Marák. Utkání dospělo do remízového stavu 0:0. V penaltovém rozstřelu v 7. sérii hostující střelec selhal a domácí tak získali jeden bod navíc.



Sestavy


SK Boršice
P. Remeš [-] - T. Klvaňa [-] , D. Kopčil [-] , T. Ohnutek [-] , M. Groulík [-] , T. Večeřa [-] (83. J. Zach [-] ) - V. Šustr [-] (61. P. Kaspřák [-] ) , O. Vlček [-] , M. Hromada [-] , P. Filipský [-] - M. Dufek [-]

SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - J. Novák [-] , P. Gerych [-] , J. Linek [-] , J. Vrána [-] - Z. Ondráš [-] , D. Spurný [-] , M. Vitásek [-] , A. Skyba [-] , P. Krajča [-] - D. Malát [-]

ŽK: 82. P. Kaspřák - 4. J. Novák , 13. J. Linek .
Hráči zápasu: J. Marák .
Místo: Boršice. Počet diváků: 350.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.