4:3p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice ztratily slibně rozjetý zápas


Branky


0

Morkovice přivítaly na svém hřiště Boršice s cílem odčinit vysokou porážku ze hřiště Provodova. Domácí měli skvělý vstup do utkání, kdy po 10 minutách vedli 2:0. Hosté snížili díky Filipskému, ale ve druhém poločase vrátil domácím dvoubrankové vedení Bombicz. Boršice se však zvedly a dvěma brankami zápas vyrovnaly. O vítězi tak musely rozhodovat pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod domácích zbrzdil gólem Filipský

Morkovice si ani nemohly přát lepší vstup do utkání. Ve 4. minutě utkání dostal domácí Bombicz prostor na hranici šestnáctky a střelou levačkou přesně k tyči otevřel skóre – 1:0. V 9. minutě domácí rozehráli na krátko rohový kop a na přední tyči úplně nehlídaný Doležel zvýšil na 2:0. Hostující brankář jen mohl rozhazovat rukama směrem ke svým obráncům.  Hosté stačili ve 25. minutě ještě snížit nádhernou střelou z voleje. Parádně se trefil Petr Filipský – 2:1. Až do konce poločasu se hrál vyrovnaný fotbal, ale další branka nepadla.

 

Bombicz mohl rozhodnout, ale penaltu neproměnil

I vstup do druhého poločasu se domácím povedl. Ve 49. minutě zvýšil z penalty Bombicz na 3:1 a zdálo se, že je rozhodnuto. Opak  byl ale pravdou. Domácí se nadále snažili hrát aktivně, ale byli to hosté, kteří byli nebezpeční z protiútoků V 58. minutě po chybném vyběhnutí brankáře dali hosté kontaktní branku na 3:2. V 73. minutě brankář Jarka špatně vyřešil centr před branku domácích a bylo srovnáno – 3:3. Klíčový moment utkání přišel pět minut před koncem. V 85. minutě kopal domácí Bombicz po faulu na Doležela nařízenou penaltu, ale tento důležitý moment zápasu nezvládl a trefil jen  břevno. V nervózním závěru se také hosté dožadovali penalty,  ale rozhodčí měl na zákrok ve vápně jiný názor. Zápas tak skončil nerozhodně a na řadu přišly penalty. V nich odčinil své chyby v zápase brankář Jarka, když soupeř tři penalty chytil a zasloužil se tak velkou mírou o druhý  bod pro domácí.

 



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Radek Barnet (Morkovice, trenér): Utkání bylo dramatické a pro diváka určitě atraktivní. Vydařil se nám úvod utkání. Vše vypadalo dobře, dařilo se nám i střelecky, což teď moc není zvykem. Při penaltách se k nám přiklonilo štěstí, ale nemělo k nim dojít. Za stavu 3:1 jsme si utkání měli určitě pohlídat.




Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Smažinka [-] , J. Svoboda [-] , R. Šimoňuk [-] (83. R. Havlík [-] ) - D. Síleš [-] , J. Škrdlík [-] , P. Doležel [-] , K. Chalupa [-] , J. Kapounek [-] - M. Oplt [-] , V. Bombicz [-]

SK Boršice
P. Remeš [-] - T. Večeřa [-] , M. Groulík [-] , T. Ohnutek [-] , D. Kopčil [-] - M. Hromada [-] , O. Vlček [-] (52. P. Kaspřák [-] ) , P. Filipský [-] , V. Šustr [-] - P. Náplava [-] (54. A. Brzica [-] ) , M. Dufek [-]

ŽK: 32. J. Škrdlík , 44. M. Oplt , 71. J. Svoboda , 75. P. Doležel - 30. V. Šustr , 62. P. Filipský , 73. P. Kaspřák , 85. P. Remeš .
Hráči zápasu: V. Bombicz - P. Filipský .
Místo: Morkovice. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.