Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov nechal zapomenout na debakl z minulého kola


Branky


0

Holešov přivítal na svém hřišti celek Chropyně. Domácí měli po debaklu z Rožnova co napravovat a nutno říct, že reparát složili na jedničku. První poločas nabídl vyrovnaný stav utkání, kdy se oba týmy jednou prosadily, ale druhý poločas už byl jasně v režii domácích. Ti nastříleli postupně pět branek a suverénně tak dokráčeli ke třem bodům.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup do utkání Holešovu k vedení nestačil

Domácí měli výborný vstup do utkání. Už v 6. minutě šel Holešov do vedení po hlavičce Zahnaše, který se prosadil po rohovém kopu – 1:0. Domácí vstřelená branka nakopla k dalšímu tlaku, který však zůstal nevyužit. Naopak to byli hosté, kteří gólově udeřili.  Ve 20. minutě po chybě Matulíka srovnal hostující Panáček – 1:1. Vyrovnávací branka vzala domácím vítr z plachet. Až do konce prvního poločasu nedokázali domácí borci navázat na dobrý úvod poločasu a tak šly oba týmy do šaten za nerozhodného stavu.

 

Pět branek rozhodlo

Do druhého poločasu vstoupili lépe opět hráči Holešova a už v 51. minutě po chybě v rozehrávce hostí postupoval Křenek sám na bránu, ale při snaze obejít brankáře Večeřu, ho jmenovaný fauloval, za což dostal žlutou kartu a z následující penalty Chudárek vrátil domácím vedení – 2:1. O 3 minuty později se po nedorozumění v domácí obraně do úniku dostal Prešnajder, který přesnou střelou srovnal na 2:2. Za další 3 minuty ale domácí opět vedli. Na hranici šestnáctky vybojoval míč Marek, jeho odražená střela se dostala k Matulíkovi a ten střelou zblízka do prázdné brány strhl vedení na stranu domácích 3:2. Od toho momentu Holešov jednoznačně opanoval hřiště a po sólu Křenka v 72 minutě zvýšil na 4:2. Ten stejný hráč v 75. minutě podobným způsobem skóroval na 5:2. V nastaveném čase ještě Marek hlavičkou po rohovém kopu vsítil poslední branku a uzavřel skóre na 6:2. I přes zaváhání v minulém kole je tak Holešov nadále na prvním místě tabulky s náskokem tří bodů.

 



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Milan Roubalík (Holešov, kapitán): Výsledek mluví za vše. Soupeř nás trápil, ale my jsme utkání zvládli. Hlavně druhý poločas se nám povedl. Myslím, že dnešní utkání bylo jen o nás a o tom jestli dokážeme vstřelit další branky.




Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Roubalík [-] , M. Palík [-] , V. Matulík [-] (84. J. Kadlčík [-] ) - J. Chudárek [-] , R. Očadlík [-] (88. T. Münster [-] ) , J. Zahnaš [-] (76. J. Barták [-] ) , M. Olša [-] , A. Lomaka [-] (88. F. Kotas [-] ) - J. Křenek [-] , L. Marek [-]

FK Chropyně
R. Večeřa [-] - M. Pospíšil [-] , D. Šťastný [-] , J. Štěpánek [-] (69. D. Hrabal [-] ) , R. Jurčík [-] (69. R. Podaný [-] ) - P. Prešnajder [-] , J. Paciorek [-] (71. L. Berky [-] ) , J. Urubek [-] (82. P. Železný [-] ) , L. Lavrincsik [-] - M. Panáček [-] , D. Stratil [-]

ŽK: 78. M. Palík - 38. J. Štěpánek , 48. J. Urubek , 51. R. Večeřa , 89. M. Pospíšil .
Hráči zápasu: J. Křenek .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.