Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napajedla se na domácím hřišti nadále trápí


Branky


0

Napajedla přivítala na svém hřišti celek Morkovic. Ani jeden z týmů nemá příliš oslnivou formu, ale zdá se, že Napajedla jsou na tom o něco hůře. Utkání s Morkovicemi bylo třetí v řadě, které na domácím hřišti prohrály. Hosté se ujali vedení v prvním poločase díky brance Pavla Doležela. Ve druhém poločase stejný hráč navýšil vedení hostů na 0:2, vzápětí ale snížil domácí Mikšaník. Na vyrovnání však domácí nedosáhli a v nastavení ještě jednou inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasně pro Morkovice

Hosté byli v prvním poločase jednoznačně lepším týmem a jenom díky výbornému výkonu domácího gólmana Vitáska šli hosté do kabin pouze s jednobrankovým vedením. To Morkovicím zajistil ve 12. minutě Pavel Doležel, který dostal výbornou přihrávku do běhu, ve vápně si povodil dva obránce soupeře a střelou kolem hlavy gólmana otevřel skóre – 1:0. Hosté se dostali na koně a vypracovali si několik dalších šancí. Doležal však další branku nepřidal a gólmana Vitáska nepřekonal ani Oplt nebo Svoboda.  

 

Domácí vyrovnat nedokázali

Na začátku  druhého poločasu domácí sice opticky vyrovnali hru, ale stejně jako v minulých zápasech bez potřebného efektu. To hosté neměli problém se vstřelením branky. V 63. minutě dostal Doležel přesný pas za obranu, vyběhnutému brankáři udělal kličku a do prázdné brány navýšil vedení Morkovic – 0:2. Zdálo se, že je o výsledku zápasu rozhodnuto, ale druhý gól domácí probudil a snížení přišlo velmi brzy. David Mikšaník se z úhlu řítil sám na branku a krásným lobem přehodil brankáře Vdolečka – 1:2. Domácí pak dostali svého soupeře pod tlak, ze kterého ale vytěžili jenom několik centrů po standardních situacích. S těmi si hostující obrana bez problémů poradila. Ve třetí minutě nastaveného času Morkovice potvrdily své vítězství brankou střídajícího Hradila, který dostal na penaltě spoustu prostoru ke vstřelení branky – 1:3. Napajedla po špatném výkonu prohrála další zápas a nadále se propadají tabulkou



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
Stanislav Vávra (Napajedla, trenér): Opět se nám v domácím utkání nepovedl první poločas. Hrajeme nervózně, děláme školácké chyby při bránění a nedaří se nám rozehrávka. Po přestávce se dostaneme do hry, vytvoříme si nějaké šance, ale selháváme v koncovce. Na gól se strašně nadřeme a po zbytečných chybách inkasujeme. Nezbývá než bodovat zase venku.

FC Morkovice
Morkovice: Zasloužená výhra na hřišti loňského účastníka divize. Naše mužstvo podalo zvláště v prvním poločase výborný výkon. Škoda jen, že jsme dali pouze jednu branku. Do vedení nás dostal výborně hrající Doležal. Další tutovky měli opět Doležal a Oplt, ale nedokázali překonat výborného gólmana domácích. Nepodařilo se to ani Svobodovi, který po špatném odkopu domácích vracel míč do prázdné branky, ale gólman se stačil vrátit a chytil. Druhý poločas domácí přidali a už jsme neměli tak výraznou převahu. Dobrou šanci měl opět Doležel, když brankář vyrazil Smažinkovu střelu, ale přestřelil branku. Po uličce Chalupy šel Doležal sám na brankáře a hokejovým blafákem zvýšil na 0:2. Po kiksu v obraně a zaváhání brankáře domácí snížili na 1:2 a měli zase oč hrát. Naše obrana je však do žádné větší šance nepustila. V poslední minutě povodil obranu domácích Kapounek a po jeho přihrávce vstřelil Hradil naši třetí branku.



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - T. Hejda [-] , F. Ouroda [-] , O. Žáček [-] - J. Roubal [-] (46. D. Mráz [-] ) , P. Koutník [-] , P. Žůrek [-] (75. P. Vavruša [-] ) , M. Škrabal [-] , K. Havránek [-] - A. Kaštánek [-] , J. Leitner [-] (63. D. Mikšaník [-] )

FC Morkovice
J. Vdoleček [-] - M. Rozsypal [-] , J. Svoboda [-] , J. Smažinka [-] - K. Chalupa [-] (90. R. Šimoňuk [-] ) , P. Doležel [-] (88. R. Handl [-] ) , J. Škrdlík [-] , J. Kapounek [-] , D. Síleš [-] - V. Bombicz [-] (80. T. Hradil [-] ) , M. Oplt [-]

ŽK: 31. J. Roubal , 38. O. Žáček , 42. J. Leitner , 60. F. Ouroda - 34. D. Síleš , 89. J. Škrdlík .
Hráči zápasu: T. Hradil , P. Doležel .
Místo: Napajedla. Počet diváků: 77. Rozhodčí: Zpěvák Petr  - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.