2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2015 18:30

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťov si doma poradil se Slušovicemi


Branky


0

V tradiční páteční podvečer se odehrálo utkání Baťova se Slušovicemi. Domácí tým bezezbytku využil znalosti své umělé trávy a umělého osvětlení a zvítězil pohodlně 2:0. V prvním poločase vsítil ve 12. minutě branku Dominik Malát a ve druhém poločase potvrdil tři body Baťova přesně zakončující Daniel Spurný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malát posílá domácí do vedení

Baťov nastoupil do zápasu s cílem potvrdit tři body z venkovního utkání proti Bystřici pod Hostýnem, Slušovice naopak se snahou prolomit nepříznivé výsledky posledních kol. Do utkání vstoupili lépe domácí. Po deseti minutách hry zahrával z pravé strany Ondráš rohový kop, který se mu příliš nepovedl a ani další dva centry nebyly přesné. Nicméně třetí odražený balón dostal Ondráš do běhu a přihrávkou na zadní tyč našel volného Maláta, který střelou z první vypálil na bránu. Brankář Kučera vyrazil míč ven z brány, ale dle posouzení hlavního rozhodčího byl balón už za brankovou čárou – 1:0. Druhou branku mohl přidat ostrostřelec Krajča, ale na konci prvního poločasu nedokázal přesně zamířit.    

 

Spurný přidává druhou branku

Slušovice vstoupily do druhého poločasu aktivněji a snažily se vsítit vyrovnávací branku. Ale snaha hostů vyšla naprázdno. Domácí tým utkání kontroloval a v 75. minutě dokázal přidat druhou a také rozhodující branku. Po chybě v rozehrávce Slušovic získal míč Pavel Krajča, který přihrávkou vyzval ke skórování Daniel Spurného. Ten tváří v tvář před gólmanem nezaváhal a střelou k tyči zvýšil na 2:0. Zbytek utkání si už Baťov pohlídal a připisuje si další tři body do tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
SK BAŤOV 1930: Domácí tým se ujal vedení ve 12. minutě po náběhu Ondráše do malého vápna, který přesnou přihrávkou k druhé tyči našel volného Maláta. Hosté mohli srovnat v 25. minutě Klimtem, střela z hranice šestnáctky do středu branky Baťova ovšem našla jen Marákovy rukavice. Domácí byli blízko ke zvýšení vedení v 40. minutě po úniku Krajči, který nedokázal obstřelit z hranice šestnáctky vybíhajícího Kučeru a zahodil tak další z jeho několika dobrých příležitostí ke skórování. Druhou půli začal lépe hostující tým Slušovic. Vytvořil si mírnou převahu, která vyústila v několik rohových kopů, ale hosté je nedokázali zužitkovat. S přibývajícím časem se domácí opět dostávali do tempa a svou snahu dovršili v 75. minutě navýšením skóre. Domácí si svůj náskok v závěrečných minutách již pohlídali a tak všechny body zůstaly zaslouženě doma.




Sestavy


SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - P. Gerych [-] (64. P. Daněk [-] ) , J. Linek [-] , J. Novák [-] , L. Sviečka [-] - A. Skyba [-] , M. Vitásek [-] , Z. Ondráš [-] (87. J. Vrána [-] ) , D. Spurný [-] - P. Krajča [-] , D. Malát [-]

FC Slušovice
M. Kučera [-] - A. Burša [-] (66. M. Macík [-] ) , Z. Čuřík [-] , J. Janků [-] - T. Zbranek [-] , J. Klimt [-] (80. J. Jaška [-] ) , M. Foltýn [-] , I. Lošťák [-] , D. Rudolf [-] , P. Bořuta [-] (72. J. Adamuška [-] ) - M. Poslušný [-]

ŽK: 11. P. Krajča , 90. D. Spurný - 63. A. Burša , 68. I. Lošťák , 82. M. Foltýn .
Hráči zápasu: D. Malát , D. Spurný .
Místo: UT Baťov. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.