Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice nasázely ve druhém poločase pět branek


Branky


0

V rámci 9. kola přivítaly Morkovice na svém hřišti celek Bystřice pod Hostýnem. Hosté dokázali držet vyrovnanou hru pouze v prvním poločase, který skončil výsledkem 1:1. Ve druhém poločase domácí spustili brankostroj a pěti góly utkání rozhodli. Ve výborném světle se ukázali Kamil Chalupa a střídající Radim Handl, kteří oba vsítili po dvou brankách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřici vedení dlouho nevydrželo

Domácí vstoupili do utkání aktivně a v rozestavení 4-3-3 se snažili po krajích pronikat do bystřické obrany. První branku ale zaznamenali hosté. Po offsidu rozehrál domácí stoper tak nešikovně, že trefil záda Romana Hradila. Ten si vzal míč a z hranice šestnáctky prostřelil gólmana Vdolečka – 0:1. V dresu Morkovic se k výbornému výkonu rozehrával Kamil Chalupa. Po půlhodině hry vzal míč do své úschovy a přes obránce Bystřice došel na hranici velkého vápna, odkud střelou vyrovnal – 1:1. Po vyrovnávací brance byli domácí lepší, ale další tři tutovky neproměnili.

 

Morkovice dávají během šestnácti minut pět branek

Druhý poločas začal velkou šancí hostů, ti ji však po zaváhání stopera Síleše nepotrestali. V 65. minutě dostal Chalupa míč od Bombicze a chytrou střelou otočil stav utkání na 2:1. Zřejmě rozhodující moment utkání znamenal zvýšení aktivity domácích, kteří svého soupeře jasně přehrávali, a další branky do sítě Konečného na sebe nenechaly dlouho čekat. V 68. minutě Pavel Doležel z bezprostřední blízkosti z dorážky poslal míč do sítě – 3:1. O dvě minuty později přišel centr z levé strany a nikým nehlídaný Radim Handl na zadní tyči přidal čtvrtou branku – 4:1. Stejný hráč v 77. minutě střelou pod břevno zvýšil už na 5:1. V 81. minutě dovršil špatný výkon bystřické obrany stoper, který špatně odhlavičkoval míč přímo na Jiřího Škrdlíka, který přehodil brankáře Konečného a uzavřel tak stav utkání na 6:1.     

 



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Radek Barnet (Morkovice, trenér): Jsem rád, že hráči byli produktivní, což mužstvu pomohlo i po psychické stránce. Musím celý tým pochválit, hlavně Chalupa byl dnes podle mě osobnost utkání.




Sestavy


FC Morkovice
J. Vdoleček [-] - J. Svoboda [-] , D. Síleš [-] , J. Smažinka [-] (81. R. Havlík [-] ) - K. Chalupa [-] , P. Doležel [-] , J. Škrdlík [-] , J. Kapounek [-] , T. Hradil [-] (62. R. Handl [-] ) - V. Bombicz [-] (79. R. Zápařka [-] ) , M. Oplt [-] (67. R. Šimoňuk [-] )

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Konečný [-] - R. Hradil [-] , J. Habanec [-] , D. Klimek [-] - J. Šenovský [-] (72. T. Kocman [-] ) , D. Zapletal [-] , R. Pálka [-] , S. Zámorský [-] (76. O. Vlasák [-] ) , D. Ondroušek [-] - M. Kušík [-] , D. Krajcar [-]

ŽK: 42. D. Síleš , 59. M. Oplt - 25. R. Pálka , 27. D. Krajcar .
Hráči zápasu: R. Handl , K. Chalupa .
Místo: Morkovice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.