Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2015 18:30

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice vezou body z Baťova


Branky


0

V rámci desátého kola zajížděl do Otrokovic tým Morkovic. Oba soupeři mají v posledních kolech formu a tak bylo těžké předem určit favorita. První poločas vyšel lépe hostům, kteří díky brance Doležela vedli 0:1. Hned po změně stran vyrovnal Krajča, ale Morkovice dokázaly odskočit na rozdíl dvou branek a toto manko už Baťov nedotáhl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Morkovice

Do zápasu lépe vstoupili morkovičtí, kteří se ujali vedení v 16. minutě. Po pravé straně zavezl míč do vápna Marek Oplt, přesnou přihrávkou našel na penaltě Pavla Doležela a ten se střelou k tyči poprvé v zápase prosadil – 0:1. Další branka už v prvním poločase nepadla, i když k ní byli hlavně domácí blízko, nicméně své šance nevyužili.

 

Divokých závěrečných 10 minut

Druhý poločas začal velmi zajímavě. Baťov se prosadil už po patnácti vteřinách hry. Chybu v rozehrávce potrestal v samostatném úniku Pavel Krajča – 1:1. Morkovice ale branka ze šatny nezlomila a své vedení si vzaly zpátky. V 55. minutě napřáhl z velké dálky Jaroslav Svoboda a perfektní střelou skóroval – 1:2. Na další branky museli diváci čekat až do poslední desetiminutovky a k nelibosti domácích fanoušků to byly Morkovice, které se prosadily potřetí. Po přízemním centru z levé strany se z bezprostřední blízkosti prosadil Pavel Doležel. Brankář Marák byl bez šance – 1:3. O minutu později srazil Pavel Krajča skluzem ze zadu hostujícího Škrdlíka a po červené kartě musel hřiště opustit. V 90. minutě se ke sraženému míči ve vápně dostal Jakub Linek, který snížil na 2:3. V nastavení se na hrot útoku vydal i brankář Marák, ale hosté získali míč a Tomáš Hradil střelou do prázdné brány uzavřel účet zápasu na 2:4.   

 



Ohlasy k zápasu



FC Morkovice
Hosté: Naše mužstvo potvrdilo formu z minulých zápasů. V 17. minutě po akci Oplta jsme šli do vedení brankou, kterou dal Doležel. Domácí poté spálili dvě tutovky. Druhý poločas pro nás nezačal dobře. Hned v první minutě po zbytečné ztrátě míče uprostřed hřiště domácí srovnali. Hned v následující minutě netrefil branku z dobré pozice Doležel. Další šanci zmařil Chalupovi brankář, když jeho dobrou střelu vyrazil na roh. V 55. minutě Svoboda nedal domácímu gólmanovi šanci, když se nádherně trefil ze 30 metrů. V situaci, kdy Kapounek by šel sám na branku, byl faulován, ale domácí hráč dostal pouze žlutou kartu. V 80. minutě po pěkné akci Chalupy zvýšil Doležel na 1:3. V 82. minutě neudržel domácí hráč nervy na uzdě a po faulu zezadu bez míče na Škrdlíka se musel odebrat do kabin. V 90. min. domácí po standardní situaci snížili. Ve snaze o vyrovnání se při další standardce vydal před naši branku i domácí brankář. Balón se našim obráncům podařilo odkopnout a střídající Hradil z poloviny hřiště trefil prázdnou branku. Zápas měl z obou stran výbornou úroveň a výhru jsme si zasloužili.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - P. Gerych [-] (66. J. Novák [-] ) , J. Linek [-] , J. Vrána [-] (74. P. Janovský [-] ) , M. Spurný [-] , L. Sviečka [-] - M. Vitásek [-] , Z. Ondráš [-] , D. Spurný [-] - D. Malát [-] , P. Krajča [-]

FC Morkovice
J. Vdoleček [-] - M. Rozsypal [-] , D. Síleš [-] , J. Svoboda [-] , J. Smažinka [-] - K. Chalupa [-] (86. R. Šimoňuk [-] ) , R. Handl [-] (76. V. Bombicz [-] ) , P. Doležel [-] (90. T. Hradil [-] ) , J. Škrdlík [-] , J. Kapounek [-] - M. Oplt [-]

ŽK: 62. D. Spurný - 64. D. Síleš , 88. R. Šimoňuk . ČK: 81. P. Krajča .
Hráči zápasu: P. Doležel .
Místo: UT Baťov. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.