P. Bednařík 13. (p.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták prodloužil vítěznou sérii


Branky


13. P. Bednařík (p.)
0

V souboji dvou týmů ze středu tabulky přivítal Fryšták na svém hřišti celek Baťova. Vzhledem k vyrovnanosti obou týmů se dal očekávat vyrovnaný zápas, což se také naplnilo. Zápas nakonec rozhodla jediná branka, kterou z penalty zaznamenal ve 13. minutě domácí Pavel Bednařík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta v úvodu zápasu

Utkání začalo lépe pro domácí. V 11. minutě přežili domácí nebezpečný náběh soupeře do vápna a následný roh, který domácí obrana odvrátila. Míč po odkopu dostal na kopačku Petráš, který posunul do uličky míč Doleželovi. Ten byl jedním z baťovských obránců sražen a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Brankář Marák sice vystihl stranu, ale na přesnou ránu Pavla Bednaříka nedosáhl – 1:0. Fryšták dál hosty přehrával, důkazem byla obrovská šance Krhůtka, ale z malého vápna trefil jen břevno brány Baťova. Po půlhodině hry se hosté probrali a začali domácím zatápět. Ve 43 minutě zaváhal ve vápně fryštácký brankář Mikel, ale Vitásek opuštěnou bránu domácích netrefil.

 

Tlak Baťova branku nepřineslo

Ve druhém poločase se obraz hry změnil. Baťov dobýval bránu Fryštáku, obrana domácích byla v jednom ohni. Tlak hostů se stupňoval. V 67. minutě vytáhl úžasným reflexivním zákrokem brankář Mikel hlavičku Linka. Po chvíli to mezi diváky jen zahučelo po ráně Linka z dálky, která skončila těsně vedle brány. Tlak Baťova neustal ani po prostřídání několika hráčů Fryštáku. Hosté se však už nedostali až do závěrečného hvizdu rozhodčího do velkých šancí. Domácí si tak připisují další tři body do sbírky a v tabulce poskočili na 5. místo.



Ohlasy k zápasu


FC Fryšták
Jaroslav Hrbáček (místopředseda): Dnešní zápas nám vyšel parádně. Získali jsme velmi cenné tři body a jasně ukazujeme, že ve své třetí sezóně v nejvyšší krajské soutěži hrajeme nejlepší podzim.




Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - H. Dvořák [-] , T. Rudolf [-] (83. R. Smékal [-] ) , P. Bednařík [-] - J. Hrnčiřík [-] , J. Krhůtek [-] , J. Valášek [-] , P. Petráš [-] (46. M. Troják [-] ) , M. Gřešák [-] - T. Křenek [-] (60. J. Hřebačka [-] ) , M. Doležel [-] (64. R. Holík [-] )

SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - P. Gerych [-] (46. L. Sviečka [-] ) , J. Linek [-] , J. Vrána [-] , J. Novák [-] , M. Spurný [-] - P. Janovský [-] (59. D. Malát [-] ) , M. Vitásek [-] , Z. Ondráš [-] , A. Skyba [-] - D. Spurný [-]

ŽK: 26. T. Rudolf , 31. P. Bednařík - 13. D. Spurný , 35. J. Linek , 62. M. Spurný .
Hráči zápasu: P. Bednařík .
Místo: Fryšták. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.