1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel rozhodl Chalupa


Branky


0

Do Morkovic zavítal tým Fryštáku. Vzhledem k formě a počtu bodů obou týmů se dal čekat vyrovnaný zápas, což se také potvrdilo. Jedinou a rozhodující branku zápasu trefil v 39. minutě domácí Jaroslav Svoboda. Ve druhém poločase hosté otevřeli obranu a nabídli šanci ke skórováním domácímu týmu, ale další branka už nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svoboda rybičkou rozhodl

V prvním poločase byl k vidění vyrovnaný fotbal, který příliš šancí nepřinesl. Více na kopačkách drželi balón domácí, ale ani hosté nebyli zalezlí před vlastní brankou a snažili se rovněž o otevřený fotbal. Hosté zahrozili jednou střelou Trojáka a hlavičkou Valáška, nicméně branka padla na druhé straně hřiště. Ve 39. minutě zahráli domácí rohový kop a Jaroslav Svoboda krásnou rybičkou poslal míč do sítě – 1:0. Jak se později ukázalo, tato branka byla rozhodující.

 

Další branka nepadla

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy s ofenzivním pojetím hry a k vidění byl fotbal nahoru dolů. Šance si vypracovali domácí, ale střely Bombicze, Smažinky, Šimoňuka a Svobody nemířily mezi tři tyče. V další šanci Morkovic se vyznamenal brankář Mikel, který ve velké šanci vychytal Bombicze. Hosté si vyloženou tutovku na vstřelení branky nevypracovali. Snad jen hlavička Hrnčiříka mohla mít gólové parametry, ale do brány se nevešla. Další brejky do otevřené obrany Fryštáku domácí nevyužili a tak zápas skončil hubeným vítězstvím Morkovic. Ty se ziskem těchto tří bodů posunuly na druhé místo v tabulce těsně za vedoucí Holešov.

 



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Radek Barnet (trenér): Věděli jsme, že nás dnes čeká těžký soupeř. Jsem spokojený se hrou a ziskem tří bodů. Hráče za předvedený výkon chválím. Fryšták hrál útočně, nebyl schovaný v obraně, což fotbalu jenom prospělo.




Sestavy


FC Morkovice
J. Vdoleček [-] - M. Rozsypal [-] , J. Svoboda [-] , J. Smažinka [-] (82. R. Havlík [-] ) - K. Chalupa [-] , J. Škrdlík [-] (46. R. Šimoňuk [-] ) , J. Kapounek [-] , D. Síleš [-] - J. Doležel [-] , V. Bombicz [-] (89. T. Hradil [-] ) , M. Oplt [-]

FC Fryšták
M. Mikel [-] - P. Bednařík [-] (76. R. Smékal [-] ) , L. Skalička [-] , T. Rudolf [-] (55. M. Doležel [-] ) , H. Dvořák [-] - J. Hrnčiřík [-] , M. Troják [-] (68. J. Hřebačka [-] ) , J. Valášek [-] , J. Krhůtek [-] , M. Gřešák [-] (80. T. Chudý [-] ) - T. Křenek [-] (55. R. Holík [-] )

ŽK: 78. J. Valášek .
Hráči zápasu: J. Svoboda .
Místo: Morkovice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.