Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bombicz hattrickem zařídil body pro Morkovice


Branky


0

Do Luhačovic zajížděl ve 13. kole tým Morkovic. Ten v posledních kolech hraje ve formě a určitě se dal očekávat zajímavý zápas. První poločas skončil nerozhodně, když se za hosty trefil Vladimír Bombicz a za domácí se prosadil Ondřej Červenka. Ve druhém poločase Bombicz zkompletoval hattrick a rozhodl o zisku tří bodů pro svůj tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky na obou stranách

V první šanci zápasu se ocitl hostující Bombicz, ale jeho střelu domácí brankář vyrazil a Opltova dorážka šla mimo bránu. I domácí měli svoji šanci, ale Vdoleček v bráně Morkovic byl na místě. Ve 28. minutě poslal Šimoňuk přesný pas před bránu a nabíhající Bombicz otevřel svůj střelecký účet zápasu – 0:1. Luhačovice mohly rychle vyrovnat, ale zaváhání brankáře Vdolečka nevyužily. O chvíli později však přece jen bylo srovnáno. Po rychlém brejku skóroval Ondřej Červenka – 1:1. Vrátit hostům vedení mohl Doležel, ale jeho střela těsně minula branku.

 

Bombicz kompletuje hattrick

Druhý poločas začali lépe domácí. Jejich několik šancí na vstřelení branky však zůstalo nevyužito. V 67. minutě přidal svou druhou branku Bombicz, který krásnou střelou vymetl šibenici – 1:2. Zápas spěl ke svému konci, když se v 86. minutě prosadily Morkovice potřetí. Po přesném pasu od Handla završil Bombicz volejem hattrick – 1:3. Minutu před koncem zadělal na drama domácí útočník David Červenka, který snížil na rozdíl jedné branky, víc ale domácí nestihli a tak utkání končí vítězstvím hostů 2:3. Morkovice potvrdily výbornou formu a momentálně se nacházejí na druhém místě s dvoubrankovou ztrátou na vedoucí Holešov.   



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Domácí: Ve vyrovnaném duelu to byli domácí, kteří výsledkově tahali za kratší konec a neustále dotahovali náskok soupeře. Do vedení šli hosté po necelé půlhodině hry, kdy se prosadil Bombicz. O pět minut později ale bylo srovnáno, když se prosadil Ondřej Červenka. Po změně stran pokračovala přetahovaná s šancemi na obou stranách. Zpět vedení zajistil hostům svým zkompletovaným hattrickem Bombicz, aby chvíli nato David Červenka ještě zápas zdramatizoval. Ze závěrečného tlaku ale Luhačovičtí na vyrovnání nedosáhli.




Sestavy


FK Luhačovice
J. Kuchař [-] - J. Talaš [-] , B. Červenka [-] , R. Pešek [-] (46. M. Liška [-] ) , J. Kořenek [-] - A. Popelka [-] , M. Polách [-] (83. P. Bartek [-] ) , F. Košák [-] , O. Červenka [-] - D. Červenka [-] , M. Bernátek [-]

FC Morkovice
R. Havlík [-] (46. J. Škrdlík [-] ) , D. Síleš [-] , J. Svoboda [-] , R. Šimoňuk [-] - K. Chalupa [-] , P. Doležel [-] (89. D. Pajgr [-] ) , J. Kapounek [-] , R. Handl [-] - V. Bombicz [-] , M. Oplt [-] (75. T. Hradil [-] )

ŽK: 51. D. Červenka - 38. M. Oplt , 90. R. Šimoňuk .
Hráči zápasu: V. Bombicz .
Místo: Luhačovice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.