Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroslav Promberger svým hattrickem sestřelil Velkou Losenici


0

Bohdalov B se výhrou ve Velké Losenici udržel na druhém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Prombergera dostaly Bohdalov B do vedení

Do utkání vstupovali domácí  s tím, že pokud vyhrají, přiblíží se svému soupeři z Velké Losenice na rozdíl jednoho bodu. Bohužel, Velké Losenici začátek utkání nevyšel a po chybě levého obránce vstřelili hosté v 7. minutě rychlý gól  Jaroslavem Prombergerem. To ovlivnilo hru domácích, která se odehrávala od vápna k vápnu. Soupeř z Bohdalova unikal po rychlých brejcích, které domácí nestačili pokrývat. Do poločasu dostali domácí od Jaroslava Prombergera druhý gól ve 23. minutě. Zbytek poločasu již brankový stav zůstal nezměněn. Tak se šlo do kabin pro Losenici za nepříznivého stavu 0:2.

Promberger zkompletoval hattrick

Druhý poločas začali aktivněji hráči Velké Losenice, měli  i více ze hry a podařilo se jim vstřelit kontaktní gól, který vstřelil v 53. minutě Pavel Kamarád. Domácí se začali více prosazovat hrou po zemi, ale Bohdalov je opět potrestal a v 58. minutě vstřelil třetí gól. Autorem byl opět Jaroslav Promberger. Hosté i domácí  měli ještě několik šancí, ale do konce utkání už žádný gól nepadl. Utkání skončilo zaslouženým vítězstvím hostů v poměru 1:3. Hosté z Bohdalova B si připsali důležité vítězství, které je jen o skóre odsunulo za vedoucí Bohdalec na druhé místo v tabulce. Příští víkend hostí Bohdalov B poslední tým tabulky Bobrovou B a jestli bude chtít rezerva Bohdalova přezimovat na první příčce tabulky má velkou možnost si vylepšit proti poslednímu celku tabulky výrazně svoje skóre. Velká Losenice zůstala na třetím místě v tabulce a na vedoucí duo Bohdalec, Bohdalov B ztrácí již sedm bodů. Předsezónní sen o postupu do III. třídy se tak Velké Losenici začíná vzdalovat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miroslav Hromádka, trenér V. Losenice: Utkání skončilo zaslouženým vítězstvím hostů .

Sokol Bohdalov B
Jiří Šustr, asistent trenéra Bohdalova B: Domácí začali zápas aktivně, dostávali se až k našemu pokutovému území, ale žádnou vážnější šanci si nevypracovali. Spoléhali jsme na pevnou obranu a rychlé brejky a dva z nich využil "nesmrtelný" kanonýr Jarda Promberger. Hned na začátku druhé půle jsme inkasovali po chybě našeho brankáře, ale hned vzápětí zkompletoval Jarda hattrick. Poté jsme přečkali několik velkých šancí domácích. My jsme nevyužili otevřenou obranu domácích ke vstřelení dalších branek, ale odvážíme si zaslouženou výhru.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - M. Fišar [-] , J. Augustin [-] (68. J. Molík [-] ) , M. Mokrý [-] , T. Baránek [-] - J. Grodl [-] (62. P. Bureš [-] ) , T. Neubauer [-] , J. Marek [-] , R. Kasal [-] (73. P. Uttendorfský [-] ) , M. Kubát [-] (57. J. Králíček [-] ) - P. Kamarád [-] -

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - R. Pejchal [-] , V. Novák [-] , Z. Novotný [-] , J. Promberger [-] (80. M. Řepa [-] ) , L. Novotný [-] , R. Henzl [-] , F. Lán [-] (54. V. Pokorný [-] ) , F. Řepa [-] (77. L. Dědič [-] ) , P. Neuman [-] , B. Křesťan [-] (75. L. Zmeškal [-] )

ŽK: 37. J. Augustin , 62. J. Marek - 20. B. Křesťan , 38. F. Lán , 62. J. Promberger , 69. P. Neuman , 83. R. Pejchal .
Hráči zápasu: J. Marek - J. Promberger .
Místo: Velká Losenice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šula Petr - PÁTEK Josef (N), ŠEREJCH Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.