Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovice poprvé v sezóně zvítězily


Branky


0

V deseti hráčích se domácím Vlachovicím podařil husarský kousek, když porazily vedoucí Bohdalec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Tomáš Hiesböck byl vyloučen

Velmi zajímavý průběh mělo utkání ve Vlachovicích. Hostující Bohdalec přijel jako favorit a podle toho také vstoupil do zápasu. Nejprvé hosté nastřelili tyč, ale  v 6. minutě už byli úspěšní. Luboš Jaša využil křižnou nahrávku a prosřelil brankáře Němce. Zápas byl velmi tvrdý, nutno říci, že v mezích fair play. Souboje uprostřed hřiště začali domácí postupně vyhrávat a pomalu vystrkávali růžky. Ve dvacáté minutě se jim povedl dokonalý obrat. Filip Krejčí využil zaváhání bohdaleckého obránce a vyrovnal lehkou tečí podél brankáře Jaši. Prakticky stejnou situaci se stejným koncem zakončil Lukáš Gabriel a Vlachovice vedly 2:1. A nadále byly lepší. Trochu necitlivě vstoupil do hry pan rozhodčí, který ve 30. minutě velmi přísně vyloučil Tomáše Hiesböcka. Domácí ale do konce poločasu nejenže dokázali v poklidu uhlídat defenzivu, ale v poslední minutě po rychle rozehraném autu protlačil míč do sítě Roman Břečka.

Vlachovice i v deseti dovedly zápas do vítězství.

Druhý poločas začal mírným tlakem domácích. Byli důraznější a i v deseti drželi příznivý výsledek. Jedinou výraznější chybu vyrobil Tomáš Beneš a bohdalecký Jan Sklenář snížil. Na rychlý gól ale přišla rychlá odpověď. Lukáš Gabriel chytře prostrčil na Miroslava Petra a ten opět zvýšil na rozdíl dvou branek. Vlachovští hráči bojovali, jejich touha získat první výhru byla zřejmá. Hostům se povedlo vstřelit branku, ta pro ofsajd nemohla platit. Jednoduchá hra se nakonec domácím vyplatila ještě jednou. Po standardní situaci se hlavou prosadil Ladislav Sláma a uzavřel tak zápas na konečných 5:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Karel Petr, trenér Vlachovic: Fotbal nemá logiku. Po kolapsu v Polničce naši hráči hráli úplně jiný zápas. Dnes jsme si body vybojovali. I v deseti jsme soupeře k ničemu výraznějšímu nepustili. Škoda, že procitnutí přišlo až v posledním zápase.

TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář, hráč Bohdalce: Od začátku utkání jsme byli lepším celkem, po rychlém vedení jsme ale udělali pár chyb a dali si 3 vlastní branky. Druhou půli jsme začali opět lépe, po velikém tlaku jsme snížili stav utkání, ale opět jsme vytvořili chybu a hosty si nechali odskočit. V zápase jsme udělali mnoho chyb a to nás připravilo o vítězství.



Sestavy


TJ FC Vlachovice
M. Němec [-] - F. Krejčí [-] (60. V. Kucharčík [-] ) , T. Hiesböck [-] , J. Šandera [-] , M. Petr [-] , L. Gabriel [-] , R. Břečka [-] , J. Hamřík [-] , K. Hlaváč [-] (71. L. Sláma [-] ) , R. Smejkal [-] , T. Beneš [-]

TJ Jiskra Bohdalec
V. Jaša [-] - M. Kučera [-] , R. Morkus [-] (56. P. Poul [-] ) , P. Jaša [-] , J. Ambrož [-] (82. T. Maděra [-] ) , R. Kamarád [-] , J. Dostál [-] , J. Sklenář [-] , J. Dostál [-] (59. L. Skryja [-] ) , T. Dostál [-] , L. Jaša [-]

ŽK: 14. T. Hiesböck , 20. R. Smejkal , 23. L. Gabriel , 27. J. Hamřík , 86. J. Šandera - 38. J. Dostál , 75. J. Ambrož , 79. T. Dostál . ČK: 35. T. Hiesböck .
Hráči zápasu: F. Krejčí .
Místo: Vlachovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SALAŠ Patrik - RŮŽIČKA David (N), NEDOMA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.