Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:00

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Jívoví přezimuje po výhře nad Polničkou na třetím místě


Branky


0

Jívoví B se rozloučilo s podzimní sezónou výhrou nad předposlední Polničkou, kterou porazilo vysoko 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka

V posledním podzimním kole IV. třídy skupiny A se střetli dva sousedé v tabulce páté domácí Jívoví a šestá Polnička. Favoritem zápasu byly domácí fotbalisté, kteří jsou zatím před domácími fanoušky stoprocentní. Polnička si minulý týden připsala po výhře 4:1 nad Vlachovicemi první výhru v soutěži. Ze začátku zápasu měli ze hry více domácí a hostující brankář Milan Klíma měl spoustu práce. Hned v úvodu střílel z dálky Milan Kubiš, brankář Klíma bravurně vyrazil střelu na roh. Domácích čtyřicet diváků se dočkalo první branky v 23. minutě. Při parádním centrovaném balónu skóroval na zadní tyči hlavou Jiří Zachara a poločas skončil 1:0 pro Jívoví. Mimochodem tento skórující hráč právě za Polnčku v minulé sezóně nastupoval a měl tedy v tomto zápase o motivaci postaráno.

Jívoví B přidalo další branky

Druhá polovina zápasu patřila Jívoví. Hned ve 47. minutě se hráči Santusu radovaly podruhé. Při standardní situaci sám v malém vápně skóroval po zemi Zbyněk Šoukal. O necelou půlhodinu později při samotném průniku obranou dával gól na 3:0 Jan Hejtmánek. Za stavu 3:0 začala Polnička hrát a vytvořila si gólové situace, které pochytal brankář Michal Štryncl. V 76. minutě se Jiří Nedoma špatně domluvil s brankářem Štrynclem a dal si vlastní gól, ten byl nakonec připsán Jiřímu Víškovi. Polnička dále hrozila a brankář Štryncl dvakrát zastavil míč na brankové čáře. V závěru dával v 84. minutě svůj druhý gól v zápase Zbyněk Šoukal a definitivně zlomil odpor Polničky o příznivější výsledek. Domácí se po závěrečném hvizdu rozhodčího Jaroslava Šoustara mohli radovat z vítězství a posunu na třetí místo v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Rostislav Novotný, trenér Jívoví B: Výhrou jsme se vyhoupli na třetí místo. Dnes jsme byli jasně lepším celkem.

TJ Sokol Polnička
Vítězslav Moravec, vedoucí Polničky: První poločas byl vyrovnaný, ve druhém poločase jsme byli lepší, ale nedali jsme dvakrát gól do prázdné branky.



Sestavy


FC Santus Jívoví B
M. Štryncl [-] - Z. Šoukal [-] , J. Zachara [-] (46. M. Mach [-] ) , D. Mrázek [-] , M. Žejšek [-] (68. V. Šibor [-] ) - J. Hošek [-] , L. Novotný [-] (56. J. Nedoma [-] ) , J. Požár [-] , S. Krejčí [-] - J. Hejtmánek [-] - M. Kubiš [-]

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - J. Kohout [-] (54. R. Synek [-] ) , J. Štíbal [-] , V. Moravec [-] , K. Koblížek [-] - T. Litochleb [-] (74. M. Jirásek [-] ) , K. Podloucký [-] , M. Podloucký [-] - M. Neubauer [-] - J. Víška [-] , D. Říčan [-]

ŽK: 65. M. Žejšek , 67. J. Požár .
Hráči zápasu: M. Štryncl , Z. Šoukal - M. Klíma .
Místo: Jívoví. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - VALA Marian (N), LOJEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.