Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov B vynesla výhra do čela tabulky


Branky


0

Polnička i ve třetím kole prohrála a stále čeká na první bod v soutěži. Bohdalov B naopak všechny zápasy vyhrál a dostal se do čela tabulky, zásluhou lepšího skóre než Bohdalec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádherný gól poslal Bohdalov B do vedení

Do utkání vstupovali oba celky úplně v odlišných pozicích. Polnička se krčila na samém dně tabulky a čekala na první body v soutěži. Béčko Bohdalova po dvou vítězstvích okupovalo čelo tabulky. Zápas začal opatrně z obou stran. Dlouho se hrálo ve středu hřiště. Domácí si dokonce vytvořili velkou šanci, když Víška postupoval z boku sám na brankáře Velína, ale branku nevstřelil. Nakonec se měnilo skóre na druhé straně hřiště. K přímému kopu z pětatřiceti metrů se postavil Jaroslav Promberger a skóroval nádhernou střelou po větru, která zaplavala před domácím brankářem Klímou. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo a všichni aktéři se těšili na poločasové zahřátí v kabině.

Hosté kontrolovali zápas

Domácí po příchodu z poločasové přestávky ještě pořádně nepřitlačili hosty k jejich pokutovému území a již prohrávali o dvě branky. V 50. minutě se po hrubce domácí obrany k míči dostal kapitán Bohdalova Roman Pejchal a po dorážce pohodlně skóroval. Další průběh hry se odehrával mezi šestnáctkami a oba brankáři byli na svém místě. Další změnu skóre přinesla až 86. minuta. To domácí zahráli malou domů a rozhodčí Maša nařídil nepřímý volný kop z malého vápna. Hosté ho zkušeně rozehráli zpátky směrem k penaltě, kde znovu Jaroslav Promberger dělovkou prostřelil hradbu těl naskládaných na brankové čáře. V devadesáté minutě se dočkali také domácí. Jiří Víška využil zaváhání v obraně Bohdalova a upravil na konečných 1:3. Bohdalov B se po tomto vítězství dostal po třetím kole do vedení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Moravec, trenér Polničky: Utkání bylo naprosto vyrovnané. Šance si týmy vytvořily na obou stranách. Hosté ty svoje ale uměli proměnit.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman, trenér Bohdalova B: Do dnešního zápasu jsme šli s cílem zisku tří bodů a to se nám povedlo. Ze začátku jsme neproměnili několik šancí, ale poté nás dostal do vedení nádhernou střelou z 35 metrů kanonýr Jarda Promberger. Polnička sice měla náznaky šancí, ale náš gólman Velín si od začátku sezony vede bravurně. My přidali další dvě branky a utkání bylo rozhodnuté. Teď už se musíme připravit na další utkání doma proti Jívoví a získat další tři body.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] (46. J. Mrkos [-] ) - T. Litochleb [-] , V. Moravec [-] , D. Říčan [-] (58. M. Jirásek [-] ) , M. Podloucký [-] - J. Víška [-] , M. Neubauer [-] , J. Kohout [-] (76. L. Lojek [-] ) , K. Podloucký [-] - O. Průža [-] (64. Z. Lojek [-] ) , J. Štíbal [-] (82. V. Fila [-] ) -

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - R. Pejchal [-] , J. Promberger [-] , L. Dědič [-] (54. V. Švoma [-] ) , J. Vytlačil [-] , F. Lán [-] , L. Novotný [-] (90. L. Zmeškal [-] ) , B. Křesťan [-] , P. Neuman [-] , J. Neuman [-] , T. Vomela [-]

ŽK: 44. L. Novotný , 74. B. Křesťan , 81. J. Vytlačil . ČK: 85. J. Vytlačil .
Hráči zápasu: M. Podloucký , J. Víška - P. Neuman .
Místo: Polnička. Počet diváků: 70. Rozhodčí: MAŠA Lukáš - JUN Tomáš (N), VRŠA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.