0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Velké Losenice v Bobrové B


Branky


24. D. Králíček , 34. P. Kamarád , 66. J. Grodl , 67. L. Zadina (vl.)
0
Bobrové se v letošní sezóně střelecky nedaří. Po třech zápasech má na svém střeleckém kontě pouze jeden gól. Hosté z Losenice se výhrou zařadili mezi adepty na postup.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká Losenice si vytvořila do poločasu náskok

Ve třetím kole IV. třídy skupiny A nastoupil šestý tým tabulky rezerva Bobrové proti třetímu celku tabulky z Velké Losenice. Do utkání nastoupila hostující Velká Losenice oslabena o pětici hráčů základní sestavy. Ze začátku byl zápas velmi vyrovnaný a oba týmy se pouze zastřelovaly. Ve 24. minutě se po hrubé chybě domácí obrany dostal k míči David Králíček, který se ocitl sám před brankářem Petrem Hamříkem a poslal hosty do vedení 0:1. Druhý gól padl o deset minut později, kdy jeden z domácích obránců nesmyslně hlavičkoval od lajny do domácí šestnáctky, kde se z hranice velkého vápna trefil Pavel Kamarád 0:2. To v jisté míře muselo domácí tým rozhodit. Do konce poločasu už nic nedokázali vymyslet.

 

Bobrová B neskórovala ani z dvou penalt

Druhý poločas začal několika šancemi domácí Bobrové, leč bez gólového efektu. Jejich střelci se zatím střelecky trápí. To dokázala potrestat Velká Losenice v 66. minutě brankou Jana Grodla po krásné dlouhé střele. O minutu později se domácí střelecky prosadili, leč do vlastní sítě. Hosté kopali rohový kop a v souboji o centrovaný míč domácí Zadina ho poslal hlavičkou do vlastní šibenice. V 70. minutě měli domácí možnost se prosadit z nařízeného pokutového kopu. Marek Fišar však pokus Miloše Straky zlikvidoval. V samotném závěru utkání potvrdil domácí střeleckou nemohoucnost další neproměněnou penaltou Miloš Srnský, kterého opět skvěle vychytal Marek Fišar. Velká Losenice se tedy vítěžstvím udržela na třetím místě tabulky. Vlachovice klesly na místo sedmé.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Srnský Miloš, trenér Bobrové B: Prvních deset minut jsme byli lepší. Potom hosté přebrali iniciativu. Ve druhém poločase jsme měli více šancí, které jsme nevyužili a hosté to dokázali potrestat. Zápas velmi dobře pískal rozhodčí Jaroslav Beneš.

TJ Velká Losenice
Miroslav Hromádka, trenér Velké Losenice: Do utkání jsme vstoupili aktivně, připravovali si i slibné příležitosti. Z jedné z nich jsme se ujali vedení, když naši branku vstřelil David Králíček. Po 10 minutách jsme přidali i druhou branku, jejím autorem byl Pavel Kamarád. První poločas jsme jasně ovládli a šli jsme do kabin za pro nás střízlivého stavu 2:0. V úvodu druhé půle jsme přidali třetí branku po střele Jana Grodla. Čtvrtá branka byla vlastní. Dostali jsme se do jasného vedení a tím naše hra upadla. Po zbytek utkání měli převahu domácí, kteří nás příliš za polovinu nepustili. Z tlaku, který měli, plynuly naše chyby a vyrobili jsme v krátkém čase po sobě dvě penalty, kterými mohl náš soupeř snížit stav utkání. Při obou penaltách se vyznamenal náš brankář Marek Fišar, který obě chytil a vysloužil si uznání svých spoluhráčů. Utkání tak skončilo naší jasnou výhrou v poměru 4:0. Všichni hráči si zaslouží pochvalu za předvedený výkon, nejvíce však náš brankář Marek Fišar, který byl naším jasně nejlepším hráčem a on se zasloužil i svými dalšími pěknými zákroky o naše další velmi důležité tři body.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - I. Roháček [-] , J. Svoboda [-] (46. M. Hájek [-] ) , T. Straka [-] , D. Havelka [-] , M. Straka [-] , P. Mikíšek [-] , J. Koutecký [-] , L. Kratochvíl [-] , L. Zadina [-] , P. Dočekal [-] (60. J. Trnka [-] )

TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] - J. Augustin [-] , M. Mokrý [-] , P. Langpaul [-] - J. Grodl [-] , D. Baránek [-] (56. R. Kasal [-] ) , D. Králíček [-] , M. Kubát [-] - J. Králíček [-] , P. Kamarád [-] (90. M. Hromádka [-] ) , J. Marek [-]

ŽK: 6. L. Zadina , 18. I. Roháček , 54. J. Koutecký , 80. J. Trnka - 38. P. Kamarád , 74. J. Králíček , 78. J. Grodl , 90. J. Marek .
Místo: Bobrová. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - ŠINDLER Jiří (N), TULIS Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.