Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká remíza v Křižanově bez vítěze


Branky


0

Nováček ze Strážku uhrál cenný bod na půdě rezervy Křižanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek udeřil před přestávkou

Do utkání domácí vstoupili aktivně a hned ve 3.minutě vysunul Vítek Navrátila, který šel sám na brankáře a s přehledem zavěsil... Po obdržené brance začali přebírat hru hosté a domácí musel několikrát podržet skvěle chytající David Homola. Ve 30.minutě přišla standardní situace pro domácí, po které se prosadil hlavou Miroslav Vítek. Hosté se stále tlačili do zakončení a zaslouženě vyrovnali, když se prosadili těsně před poločasem ve 43. a 44.minutě. První branku obstaral Patrik Kupský a o minutu později Zdeněk Jaroš. Do šaten tak mohli odcházet spokojenější hosté ze Strážku.

Domácí šťastně vyrovnali

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a po pěkné kombinační akci šli poprvé do vedení. Po druhé v zápase se trefil v 62. minutě Patrik Kupský. Domácí ale odpověděli pěknou střelou k tyči z hranice vápna, o kterou se postaral Mencler, po přiťuknutí od Navrátila. To ale nebylo vše a hosté opět překlopili skóre na svoji stranu. V 76. minutě se trefil hráč minulého kola III. třídy Libor Šebek. Už to vypadalo na vítězství hostí, ale v závěru se po nákopu a neodpískáném faulu na hostujícího brankáře, prosadil Vítek a tak se body dělily.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Roman Navrátil, hráč Křižanova B: Dnes jsme se štěstím uhráli remízu.

TJ Strážek
Josef Cimbálník, hráč Strážku: Dnešní zápas se mi nehodnotí dobře, jelikož po mé chybě jsme už v 5. minutě prohrávali 1:0. Celý zápas jsme měli více ze hry a jasnou kombinační převahu, jenže laciné góle nás srážejí do kolen a nás to pak stojí mnoho sil obracet zápasy. Skvěle zachytal domácí brankař, který chytil minimálně čtyři jasné tutovky, i kvůli němu si bohužel odvážíme jen bod.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Klobása [-] (46. M. Král [-] ) , J. Stupka [-] , M. Burian [-] , S. Mencler [-] - S. Klobása [-] (88. M. Sklenář [-] ) , M. Vítek [-] , M. Broža [-] (46. J. Uhlíř ml. [-] ) , V. Malinský [-] (59. P. Kaštan [-] ) - J. Kolouch [-] , R. Navrátil [-]

TJ Strážek
L. Fiala [-] - J. Chocholáč [-] , S. Lahodný [-] , J. Melichar [-] , P. Kupský [-] - T. Christian [-] , J. Patloka [-] (46. F. Šmerda [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] - Z. Jaroš [-] (46. L. Šebek [-] ) , J. Cimbálník [-] (65. F. Lahodný [-] )

ŽK: 42. V. Malinský - 52. S. Lahodný .
Hráči zápasu: P. Kupský .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.