Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína je po výhře doma stoprocentní


Branky


0

V závěru posledního podzimního domácího zápasu se rezerva Měřína strachovala o výsledek až do posledních minut. Po výhře 4:3 nad Béčkem Štěpánova si tak uchovali měřínští fotbalisté stoprocentní bilanci v domácím prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do poklidného vedení

Ve dvanáctém podzimním kole se za pěkného slunečného odpoledne střetly na měřínském trávníku dvě rezervy, Měřína a Štěpánova. Domácí byli v zápase jasnými favority. Před domácími fanoušky zatím všech pět zápasů vyhráli a v tabulce jim patřilo sedmé místo. Hosté se na podzim trápí a v tabulce jsou na posledním místě. Zápas začal pře šedesáti diváky tlakem domácích, který přinesl své ovoce již v osmé minutě. To dostal míč na pravou stranu Tomáš Hrad, který postupoval na branku společně s Janem Chvátalem. Hostující brankář Martin Hulák čekal nahrávku na Chvátala, ale Tomáš Hrad poklidil míč k pravé tyči - 1:0. Ve 21. minutě se mohl z branky radovat i dnes v poli hrající brankář Jan Chvátal. Ten dostal nádherný pas mezi krajního obránce a stopera a sám postupoval na Huláka, kterému nedal šanci - 2:0. Domácí nadále hrozili ze standartních situací. První přímý kop domácích zneškodnil Hulák, když balón vyrazil nohou, druhý po střele Bartuška jen těsně minul branku. Hosté se k žádné střele v prvním dějství nedočkali. Do šaten tak odcházeli spokojenější domácí.

Měřínské Béčko uhájilo vedení

Do druhého poločasu domácí třikrát prostřídali. Hosté začali hrát od začátku aktivně a zatlačili domácí před jejich branku. Ale přesto se mohli opět radovat z gólu domácí. V 50. minutě utekl hostující obraně Tomáš Hrad, byl v pokutovém území faulován a rozhodčí Tomáš Hořínek nařídil penaltu. K té se postavil Josef Vokoun a bezpečně zvýšil na rozdíl tří branek -3:0. V 58. minutě se domácí snažili definitivně zápas rozhodnout, ale po ztrátě míče a nezakončené akci se hosté dostali do rychlého brejku a Jan Ludvík tuto akci zakončil -3:1. Klid na domácí kopačky tak přinesl až v 73. minutě Josef Vokoun, který si zpracoval pas od Dominika Hrůzy, narazil si s Tomášem Hradem a zakončil k tyči - 4:1. Zdálo se být rozhodnuto, ale s tím se v druhé půli nebezpeční hráči Štěpánova nechtěli smířit. V 76. minutě se po skrumáži před domácí brankou dostal míč ke stoperovi domácích, který ho chtěl odkopnout, ale tefil jen nohu Jindřicha Kintra, od kterého se míč odrazil za brankovou čáru - 4:2. Měřín se od této chvíle začal strachovat o výsledek a z toho také pramenil další gól v domácí síti. V 86. minutě postupoval Jan Veselský z pravé strany na domácího gólmana Romana Hoška, kterého střelou pod jeho tělem prostřelil -4:3. Poslední čtyři minuty zápasu a dvě minuty nastavení domácí fotbalisté již udrželi a připsali si nakonec nejtěsnější vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Stanislav Bartušek, trenér: Po dobrém výkonu v první půlce jsme si zasloužili vyhrát. Ve druhé půlce ukázal soupeř produktivitu, za kterou by si zasloužil remízu, ale jsem rád, že to tak není. Na podzim jsme proto doma udrželi domácí neporazitelnost a všech pět zápasů jsme vyhráli. Za to chci proto všem hráčům poděkovat.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
R. Hošek [-] - P. Chaloupka [-] , D. Hrůza [-] (90. D. Kolouch [-] ) , T. Bumbálek [-] , F. Panáček [-] - T. Hrad [-] , D. Horák [-] , F. Hlaváč [-] (46. T. Uchytil [-] ) , J. Vokoun [-] - J. Chvátal [-] (46. O. Palík [-] ) , S. Bartušek [-] (46. J. Krčál [-] )

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
M. Hulák [-] - M. Fiala [-] , I. Jílek [-] , M. Kučera [-] , J. Kintr [-] - D. Kintr [-] , J. Hanák [-] , T. Samek [-] , J. Veselský [-] - J. Ludvík [-] , D. Fiala [-]

ŽK: 24. S. Bartušek , 37. J. Chvátal , 53. O. Palík - 27. M. Kučera , 42. T. Samek .
Hráči zápasu: J. Vokoun - J. Veselský .
Místo: Měřín. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.