2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukáš Broža rozhodl dvěma brankami o vítězství O. Bítýšky


Branky


0

Osová Bítýška začala sezónu dvoubrankovým vítězstvím nad Počítkami, které zařídil domácí kanonýr Lukáš Broža.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Posílená Osová Bítýška vyběhla v základní sestavě k úvodnímu utkání nové sezóny s trojicí posil, Jan Jelínek, Martin Hála a Jan Pohl. Za úmorného vedra, prvních dvacet minut bylo od obou týmu velmi opatrných. Nejprve se osmělili domácí, když střelu Martina Hály z dvaceti metrů hostující brankář David Šobej s námahou vyrazil. O pár minut později ještě zkoušel štěstí ze stejné vzdálenosti Jan Pohl, ale ani jeho střela brankou neskončila. Hosté měli blízko ke vstřelení gólu v 44. minutě po rohovém kopu, ale Adam Svoboda z malého vápna na dvakrát domácího Jaroslava Hršela nepřekonal.

 

Lukáš Broža rozhodl zápas ve druhém poločase během tří minut

Úvod druhé půle žádnou větší šanci nepřinesl. Hrálo se většinou ve středu hřiště.  Od 60. minuty domácí začali přebírat iniciativu a tím si vytvořili i šance, které v rozmezí tří minut využil hráč zápasu Lukáš Broža. Obě své šance ze 67. a 70. minuty  zužitkoval ke vstřelení branky. V těchto dvou situacích se ukázala jedna z letních posil Osové Bítýšky Jan  Pohl. Ten poslal dvě nádherné finální přihrávky právě na tyto dvě rozhodující branky zmíněnému útočníkovi Lukáši Brožovi. Spolupráce těchto dvou fotbalistů, jak se v tomto utkání ukázalo,by mohla v následujících podzimních kolech být pro domácí tým velice důležité. Do konce útkání si Osová Bítýška vytvořila ještě čtyři gólové šance, ale nedokázala je proměnit i díky vynikajícímu brankáři Davidu Šobejovi, který si zaslouženě odnesl ocenění hráč zápasu v hostujícím dresu. V domácím dresu si pak mohl po závěrečném hvizdu rozhodčího Radka Teplého vychutnat první vychytanou nulu v tomto ročníku domácí brankář Jaroslav Hršel.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný, trenér Os.Bitýšky: 65 minut jsme se trápili, chyběl nám pohyb, potýkali jsme se s nepřesnými přihrávkami. Po gólech soupeř rezignoval a utkání jsme dovedli do vítězného konce.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček, trenér Počítek: Vyrovnané utkání. Udělali jsme dvě chyby ve středu hřiště, které domácí potrestali. Myslím si, že to bylo remízové utkání.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - T. Karmazín [-] , M. Navrátil [-] , A. Trojan [-] , M. Hála [-] (46. J. Laub [-] ) - O. Zeman [-] (85. J. Večeřa [-] ) , J. Pohl [-] , J. Jelínek [-] (67. O. Liška [-] ) , P. Večeřa [-] - P. Jelínek [-] (76. M. Zeman [-] ) , L. Broža [-] -

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - O. Toman [-] , F. Toman [-] (88. D. Škarka [-] ) , L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] - A. Svoboda [-] (52. R. Němec [-] ) , R. Schneider [-] , Z. Pestr [-] (80. A. Anýž [-] ) , P. Hájek [-] (70. H. Svoboda [-] ) - R. Halámka [-] , O. Zajíček [-]

ŽK: 22. L. Broža - 24. O. Toman .
Hráči zápasu: L. Broža - D. Šobej .
Místo: Osová Bítýška. Počet diváků: 80. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - SALAŠ Patrik, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.