0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

26.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladík Macík pojistil Kateřinicím výhru po pár vteřinách na hřišti.


Branky


3

Podlesí v neděli přivítali na svém hřišti hosty z Kateřinic. Podlesí v posledních třech zápasech posbíralo šest bodů, Kateřinice pouze tři. Oba celky ze středu tabulky chtěly zvítězit a udělat si dobrou náladu na poslední kolo 1.A třídy. Podlesí zavítá na půdu Vigantic. Kateřinice budou doma hostit Kelč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna chyba ze které byla krásná branka.

Začátek zápasu byl aktivní. Oba celky se snažily hrát. Troufl bych si říct že hosté měli více ze hry, nedostali se však do žádně větší šance. Naopak první velkou šanci měli domácí, kdy se na bránu řítil sám Pavel Blažek, ten však v obrovské šanci nastřelil pouze brankáře. Když už to vypadalo že se půjde do šaten za bezbrankového stravu, přišla chyba jednoho z domácích obránců. Ten ztratil míč na půli a sám na bránu šel Kateřinický kapitán Čtvrtníček, který krásným lobem přehodil brankáře a tak poslal hosty ve 40. minutě do vedení.

Velmi vydařené střídání.

Druhý poločas byl domácí celek lepší. Tvořil hru a byli více aktivní. Dostáváli se do šanci, ve kterých jim bohužel pro ně však nevyšla koncovka. Kateřinice nakopávaly balóny které se vepředu snažil udržet výborně hrající Drda. Podlesí mělo v 70. minutě šanci vyrovnat z pokutového kopu. Robert Tydlačka však tuto šanci nevyužil, nastřelil pouze levou tyč. Hned v zápětí se do velké šance dostal hostující Mika, ten však po samostatném úniku z půle hřiště nedokázal překonat brankáře. v 89. minutě přišlo střídání, ze hry odešel hostující kapitán a nastoupil mladičký Matyáš Macík, ten se po pár sekundách na hřiští prosadil hlavou z rohového kopu. Podlesí mělo mírný závěrečný tlak, ze kterého však nedokázalo nic vytěžit. A tak zápas skončil 2:0 pro Kateřinice.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kateřinice
Miroslav Vrba: "V prvním poločase jsme hráli dobře, snažili jsme se kombinovat a to se nám dařilo. Druhý poločas byl z naší strany horší, nechávali jsme domácím moc prostoru, ti ale díky svým nepřesnostem nedokázali vstřelit branku"



Sestavy


TJ Sokol Podlesí
J. Maleňák [-] - T. Holčák [-] , M. Woloczij [-] (61. J. Cahlík [-] ) , P. Adzima [-] , M. Nosálek [-] , J. Němec [-] , R. Tydlačka [-] , P. Blažek [-] , B. Petřvalský [-] , P. Skalický [-] (81. J. Nerušil [-] ) , L. Adámek [-] (66. D. Pavelec [-] )

TJ Sokol Kateřinice
M. Vrba [-] - O. Kuzník [-] - M. Bětík [-] , J. Sušeň [-] , F. Mika [-] - J. Drda [-] , O. Čtvrtníček [-] (87. M. Macík [-] ) , J. Karlík [-] , D. Mikšík [-] (59. R. Kohout [-] ) , J. Pala [-] , D. Hrabovský [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - DOSPĚL Vladimír, ZETEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 19 43:25 41
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Petr Daniš 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku