Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani srovnávací gól v 86. minutě Vidče na body. O dvě minuty později rozhodl Gorej


Branky


3

V zajímavém zápase dnes snaha domácích, kterým se postupně před a během zápasu rozpadla sestava a v závěru přišli ještě i o vyloučeného brankáře Petruželu, nestačila na zkušenost hostí. Ti hlavně v prvním poločase byli lepším týmem. Nicméně domácí bojovali, v druhé půli srovnali, ale na body nakonec nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neaktivita domácích v první půli.

V úvodu utkání uniká po levém křídle Adzima, přichází centr, který nachází Nosálka, ale ten v zakončení míjí. Druhá šance hostí v 6.min. již končí brankou. Tentokráte Blažek centruje na Nosálka, domácí brankář Roman Petružela včasným vyběhnutím sice míč vyráží, ale pouze na kopačky Lukáše Adámka a pro něj již není problém dorazit míč do odkryté brány 0:1. Následuje střela Zetka, která se odráží k Adámkovi, toho však v poslední chvíli nenechává zakončit Lukáš Petružela. V 15.min. Babinec krásně vysouvá Heryána, ten však pro střelu volí svou slabší pravou nohu a bránu míjí. O dvě minuty později Mičkal nastřeluje míč z levé strany před bránu a Heryánovi chybí centimetry k zakončení. Pro Heryána je to poslední šance v zápase, neboť pro zranění opouští hřiště a je střídán Dobešem. Právě Dobeš má na svědomí vyrovnávací branku domácích. V pravém rohu hostující šestnáctky vybojuje míč, navádí jej na střelu a krásně levou nohou trefuje šibenici Maleňákovy brány. Nádherný gól, ve 27.min. srovnáno na 1:1. Místo toho, aby domácí hráče vyrovnávací branka uklidnila a nabudila k vyšší aktivitě, je tomu naopak. Zatahujeme se na vlastní polovinu a za pasivitu jsme potrestáni. Nenápadná střela Holčáka ve 32.min. propadá přes obranu až k Petruželovi, který míč vidí na poslední chvíli a stačí ho jen vyrazit před sebe, kde zcela volný Nosálek pohotově doráží do sítě 1:2. Závěrečnou pětiminutovku startuje nejprve centr Adámka a hlavička Nosálka, kterou Petružela vyráží na roh. V další šanci opět Adámek nachází Holčáka jehož pohotovou střelu pozorný Petružela vyráží a následuje ukázková akce hostů na jeden dotek Radim Blažek, Pavel Blažek a hlavou zakončující Adámek. Znovu skvělý Petružela vyráží. Tři velké šance hostí brankou nekončí a i do druhé půle je pro domácí stále o co hrát.

 

 

Přísná červená a napínavých posledních 5 minut.

Úvod druhé půle moc fotbalové krásy nenabídl. Domácím vázla kombinace, hosté nikam nespěchali. Po čtvrt hodině hry se přeci jen po chybě hostujícího stopera dostává do vyložené šance Mičkal, jeho křižnou střelu Maleňák chytá. Vzápětí je opět v zakončení Mičkal. Z boku vniká do šestnáctky, volí střelu na přední tyč, ale míří jen do boční sítě. Na druhé straně Adámek nachází Nosálka, ten se ocitá sám před Petruželou, ale domácího brankáře neprostřeluje. Přichází závěr utkání a v něm nejprve vyložená šance Mičkala, jeho střelu však výborný Maleňák chytá. Na další střelu Lukáše Petružely je již krátký. 86.min. a v ní Filip Mičkal posouvá na svého jmenovce Petra, ten nachází ve velkém vápně Babince, který zpracovává míč pro Petruželu a domácí obránce i s pomocí břevna srovnává 2:2. Následně Kubját nachází u přední tyče Zubíka, jeho střela však míjí bránu. Nedáš dostaneš. Na druhé straně Woloczij vysouvá do uličky Goreje a ten míří přesně k tyči. Akce obou střídajících hráčů v 88.min. vrací vedení zpět na stranu hostí 2:3. Domácí vrhají vše do útoku a již v nastavení v 94.min. dlouhý výkop hostujícího brankáře posílá do brejku Tydlačku, který se snaží obstřelit vyběhnuvšího Petruželu. Trefuje jeho rameno a hlavní rozhodčí trochu necitlivě domácího brankáře posílá ze hřiště. V již nic neřešící situaci přísná červená karta, trestný kop a konec zápasu.

 

Takto zápas shrnul pan Ladislav Bazel.



Sestavy


TJ Vidče
R. Petružela [-] - P. Nerád [-] (46. J. Zubík [-] ) , R. Babinec [-] , A. Fryšara [-] , J. Heryán [-] (20. M. Dobeš [-] ) , L. Jurča [-] (68. L. Novák [-] ) , P. Mičkal [-] , P. Špůrek [-] , J. Kubját [-] , L. Petružela [-] , F. Mičkal [-]

TJ Sokol Podlesí
J. Maleňák [-] - T. Holčák [-] , T. Adámek [-] (53. M. Woloczij [-] ) , P. Adzima [-] , L. Adámek [-] , M. Nosálek [-] (73. V. Gorej [-] ) , P. Blažek [-] , B. Petřvalský [-] , R. Blažek [-] , P. Skalický [-] , J. Zetek [-] (69. R. Tydlačka [-] )

ŽK: 81. M. Woloczij . ČK: 93. R. Petružela .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, VITÁSEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 19 43:25 41
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Petr Daniš 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku