Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2022 18:30

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov se rozloučil s KP nadílkou do sítě Boršic


Branky


6

Do Otrokovic zavítali fotbalisté ze slováckých Boršic a domácímu týmu nestíhali od úvodního hvizdu. Již v 8. minutě domácí skórovali. Do půle se trefili ještě dvakrát. Ve druhém dějství pokračoval brankostroj Baťova. Pavel Tkáč se podílel na demolici Boršic pěti trefami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali tři branky

Na tři stovky diváků přišlo poděkovat hráčům SKB za jejich vydařenou sezónu a podělit se s nimi o radost při předávání poháru pro vítěze Přeboru Zlínského kraje. Ke slovu přišla i několik zápasů zpět vzývaná výzva "Zaploťáků", kteří náš tým motivovali ke vstřelení stovky branek v letošním KP - i tato výzva byla nakonec v úvodu druhé půle splněna.

Petr Zapletal, trenér SK Baťov:

Poslední utkání jsme zvládli výsledkově i herně stejně jako celou sezonu. V zápase jsme vstřelili třetímu celku tabulky 9 branek a v soutěži, kterou jsme vyhráli s výrazným náskokem dokázali ve 26 zápasech nastřílet celkem 105 branek což jen dokazuje, že sezona se nám povedla a kluci odvedli skvělou práci.

Domácí přidali další branky

V závěrečném utkání sezóny baťovští zválcovali třetí tým tabulky Boršice. Přestože se Laco Tkáč opět blýskl neuvěřitelnou střeleckou potencí, když soupeři nasázel bůra, hlavním hrdinou zápasu byl Vítek Zapletal, jehož gól byl v pořadí stým vstřeleným týmem SKB v letošním ročníku KP, celkem se skóre našich fotbalistů zastavilo na stavu 105:22! Baťov tak překonal například i rekordní bilanci Skaštic z jejich postupové sezóny  2018/19, která čítala 63 bodů a skóre 99:31, což svědčí o mimořádně vydařené sezóně našich barev.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] (46. M. Vitásek [-] ) - M. Kozubík [-] (46. F. Medek [-] ) , P. Šiška [-] , P. Tkáč [-] , P. Bršlica [-] , O. Žáček [-] , J. Dvořáček [-] (64. A. Bršlica [-] ) , J. Sotolář [-] (84. Z. Ondráš [-] ) , P. Krajča [-] , V. Zapletal [-] (64. R. Klíma [-] ) , J. Kašík [-]

SK Boršice
A. Boček [-] - J. Kaňovský [-] , J. Janík [-] , L. Býček [-] (60. M. Gavenda [-] ) , E. Trlida [-] , V. Yatsyshyn [-] (71. J. Šmít [-] ) , V. Suchánek [-] , T. Ohnutek [-] , M. Bartošík [-] , M. Březina [-] , L. Malý [-]

ŽK: 2. P. Bršlica , 17. M. Kozubík , 52. V. Zapletal - 14. V. Yatsyshyn , 29. L. Malý .
Hráči zápasu: V. Zapletal , P. Tkáč .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - ZPĚVÁK Petr, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Miloš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Baťov doma Boršice porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích