Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 16:30

23.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov si veze z Nevšové cenné tři body


Branky


7

Místní derby bylo k vidění v Nevšové. V podzimním duelu se z výhry v Brumově radovali Nevšovjané. Teď se situace otočila a výhru si odvážejí hráči Brumova. Ti vedli v Nevšové již o tři branky, domácí mocně finišovali, na body to ale nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě branky

Facebook TJ Sokol Nevšová:

První poločas v duelu s Brumovem nám vůbec nevyšel, pouze hned v úvodu jsme se dostali do slibné šance, ale poté měl iniciativu soupeř. Trestal okamžitě naše chyby a zaslouženě tak vedl po první půli 2-0. Bohužel hned na začátku druhého poločasu jsme zaspali a inkasovali potřetí. Branka nás nakopla a dokázali jsme stáhnout náskok nejdříve se trefil Lukáš Hladík a následně z trestného kopu Vašek Tomšů. Na vyrovnávací branku jsme však nedosáhli, což nás může v konečném důsledku velmi mrzet.

Hosté si výhru pohlídali

Vedoucí FC Brumov Lukáš Juřica: Utkání v Nevšové, které díky našemu hernímu projevu vedeme 3:0 si zbytečně zkomplikujeme a v závěru se bojíme o výsledek. Pro náš mladý tým je průběh utkání typický, sami si ho dokážeme znepříjemnit, ale věřím, že nás to posune zase o krůček dál. Jinak s výkonem hráčů jsme spokojeni. Škoda branky na 1:3 a těch našich spálených šancí ve druhé půli, ale to nechci každý týden rozebírat v tisku.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
J. Kiza [-] - A. Urbánek [-] , R. Kvěťák [-] , S. Beňo [-] , J. Fuksa [-] , M. Toman [-] (65. M. Knedla [-] ) , D. Chovanec [-] , V. Tomšů [-] , D. Blanař [-] , L. Hladík [-] , M. Hába [-]

FC Brumov
R. Důbrava [-] - R. Bublák [-] , P. Opravil [-] (88. D. Šánek [-] ) , M. Chovanec [-] , A. Pecha [-] , M. Dubčák [-] (65. J. Vaněk [-] ) , D. Šenkeřík [-] , M. Kubiš [-] , D. Juřica [-] , J. Fojtík [-] (78. J. Fojtík [-] ) , T. Grygar [-]

ŽK: 53. R. Kvěťák , 81. M. Hába - 22. R. Bublák , 30. M. Dubčák , 81. M. Kubiš , 83. T. Grygar , 90. D. Šánek .
Hráči zápasu: L. Hladík - M. Chovanec , R. Bublák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - PAVLICA Jiří, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Petr Vala
Tip experta: remíza

Zápas v Nevšové skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích