Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí se rozloučilo výhrou


Branky


17

Březí se rozloučilo se sezonou výhrou nad druhým Ujčovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí dvakrát udeřilo v prvním poločase

Za ideálního fotbalového počasí se hned od začátku pustili domácí do obrany hostí. Výsledkem úvodního tlaku byla branka Pavla Jelínka ve 2. minutě zápasu - 1:0. Domácí nadále pokračovali v aktivitě a v 21. minutě přidal druhou branku Jiří Chlup - 2:0. Další snaha o navýšení skóre skončila buď na brankáři domácích Gruberovi nebo hostujícím Burešovi.Do šaten se tak šlo za vedení domácích 2:0.

Druhý poločas padly dvě branky

Druhý poločas začali aktivněji hosté a Březí zatlačili na vlastní polovinu. Výsledkem byla branka Michala Dvořáčka v 55. minutě - 2:1. V dalším průběhu se obě strany snažily o skórování, ale to se nakonec povedlo v 74. minutě domácímu Davidu Dostálovi - 3:1. Poslední dvacetiminutovka již změnu skóre nepřinesla, a tak se domácí mohli radovat z tříbodového zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk: Mimořádná událost v historii našeho klubu se přihodila, když se dostavili slovy tři rozhodčí. Jinak v utkání se podařilo naplnit naši vítěznou rovnici - přišli ti klíčový hráči a vsítili jsme první branku. Sezóna se nám jinak moc nepodařila, ať už začátek podzimu nebo množství zranění. Víme co je třeba napravit, ale otázka je, zda se to podaří...Sportu zdar, vesnické kopané zvlášť.

SK Ujčov
Oskar Jančík, vedoucí týmu: Od úvodních minut domácí tahali za delší konec provazu a I přes naše mírné zlepšení v průběhu hry zcela zaslouženě vyhráli. Já bych chtěl poděkovat všem v Ujčově za výborný přístup k celé sezóně. Druhé místo je sladká odměna za odvedenou práci v trénincích a zápasech. Toť k sezóně,kdo je spokojený,netřeba číst dál. Fotbal dělám ať už jako hráč nebo trenér a funkcionář od nejakýho járu 1992 plus mínus. Dokážu přijmout neúspěch a že jich bylo...ale nejhorší je když v zápase prohraje rozhodčí... a to se bohužel stává čím dál víc. A vůbec mě nezajímá že hraju trojku a ať nečekám zázraky! V Ujčově vší sílou makame abychom splnili všechny požadavky z vrchu a věřte že to není prdel,kolegové z ostatních oddílu by to jistě potvrdili. Dneska sehnat kohokoli pro fotbal je téměř nadlidský výkon. Pokud ve Žďáře chcete,aby fotbal nebyl jen pojem z minulosti,tak se trocha zamyslete.. Formovat rozhodčí typu pana Stehlíka odrazuje veškerou snahu co jsem psal výše...pokud chce pískat fortuna ligu,neposílejte ho do Březí-Březské



Sestavy


TJ Březí-Březské
J. Gruber [-] - P. Šimek [-] , P. Jelínek [-] (46. M. Hřebíček [-] ) - M. Sysel [-] , J. Jobánek [-] , M. Holánek [-] - D. Dostál [-] , V. Klíma [-] (46. R. Štěpánek [-] ) - D. Urbánek [-] (79. M. Tomek [-] ) , P. Drápela [-] (82. P. Lysoněk [-] ) , J. Chlup [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Nedoma [-] , V. Šikula [-] , M. Dvořáček [-] , P. Ryba [-] (46. J. Hanák [-] ) , D. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] , J. Štourač [-] (35. R. Čuhel [-] ) , P. Mareš [-] , O. Jančík [-] , P. Mitáš [-]

ŽK: 42. P. Mitáš , 51. P. Mitáš , 51. M. Dvořáček , 51. J. Štourač , 79. V. Šikula . ČK: 51. J. Štourač .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Stehlík Michal - STRATENÝ Michal, BUDÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 6. 2022 23:24
Nikdy jsem nereagoval, ale po dnešním zápase v Březí už musím. Nejde mi o výsledek zápasu, Březí vyhrálo zaslouženě 3:1, k výsledku a předvedené hře jim gratuluji. Jsem zklamán a znechucen z výkonu arogantního rozhodčího pana Stehlíka, který má asi zvrhlou úchylku dávat karty za každé slovo, které hráč v emocích během utkání pronese. Fotbal na této úrovni hrajeme pro radost, ubírame čas být se svou rodinou a takový lidé, jako je jako pan Stehlík nám to kazí. Chtěl bych například vysvětlit od předsedy OFS Žďár nad Sázavou pana Beneše funkci kapitána, když se kapitán pana rozhodčího slušně v zápase zeptá, za co dostal jeho spoluhráč žlutou kartu a on za tyto slova žlutou kartu dostane??? Má za udělení několik žlutých karet pan rozhodčí prémie?Taky jsem nezažil, aby rozhodčí hračům během zápasu tykal a na konci utkání radostné řekl, že hráli hovno. Úcta a respekt by měla být pane Stehlík na každé urovni na prvním místě! Jinak doufám, že za dvě nesmyslné žluté karty, které jsem od Vás dostal, máte radost a že dostanu aspoň rok zákaz a celková pokuta udělená SK Ujčov po dnešním zápase Vám zaplatí závěrečnou. Kdyby jste byli férový, tak by jste nás na ni mohli pozvat!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Dalibor Kolbábek
Tip experta: výhra hostů

Ujčov si pohlídá 2. místo v tabulce a zvítězí 0:2

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů