2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov porazil na závěr sezóny Jimramov


Branky


16

Věchnov porazil na závěr sezóny Jimramov, když rozhodl o osudu utkání na konci utkání

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov vyhrál první poločas

V utkání posledního kola soutěže přivítali domácí na velmi dobře připraveném trávníku na jaře dobře hrající Jimramov v nekompletní sestavě. Od začátku měli hosté výraznou územní převahu, dobře kombinovali po šestnáctku, ale domácí branku prakticky neohrozili. Domácí zkoušeli hrát dlouhé balóny na vysunutého Ostrýže, ale také z toho nic nebylo. Zlom nastal ve 22.minutě, kdy po standartní situaci domácích si odvrácený míč našel Vrbka a z osmnácti metrů uklidil míč k pravé tyči 1 : 0. Od tohoto okamžiku se domácí osmělili a začali hosty přehrávat. Ve 32.minutě po rohovém kopu domácích zahrál hostující kapitán Bednář v šestnáctce rukou a rozhodčí Tomášek ukázal na penaltový puntík, exekuce se ujal Bukáček, ale moc se mu to nepovedlo a brankáře Hlaváče nepřekonal. V závěru poločasu byla hra neurovnaná a fotbal plakal.

Ostřýž v závěru rozhodl

Ve 2.poločase tento trend pokračoval, hosté se trochu snažili o vyrovnání, ale střelu Víta Peňáze zastavil obránce na brankové čáře a Dvořák v dobré pozici hlavou minul. Domácí byli s výsledkem spokojeni a také se nikam nehnali, pouze Ostrýž začal ve 2.poločase fungovat a větral hostující obranu, ale bez výsledku. Hostům se podařilo vyrovnat v 71.minutě po standartní situaci, když obrana domácích nechala na malém vápně samotného Dvořáka a ten se tentokrát hlavou nemýlil. Tato branka byla budíčkem pro domácí, kteří začali hosty výrazně přehrávat, hlavně po standartkách bylo v šestnáctce hostí dusno. V 78.minutě prodloužil autové vhazování na přední tyči hlavou Vrbka a Ostrýž dotlačil míč do sítě. Po té se utkání již jen dohrávalo, domácí byli spokojeni a hosté na víc neměli. Po utkání byla obě mužstva spokojena, domácí zakončili sezonu o pouťovém víkendu vítězstvím a hosté byli rádi, že po velmi špatném podzimu výbornou jarní jízdou sezonu v soutěži zachránili.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Venkovní zápasy, kdy už v uvozovkách o nic nejde, prostě neumíme hrát. Aspoň za něco stálo prvních dvacet minut, pak už bída. Na druhou stranu rozkaz na jaro zněl jasně: do Jimramova nesmí projet muž s koženou brašnou s cedulí IV. třída:(smích) A ten jsme splnili. Přeju všem mančaftům kvalitní zakončenou, výživnou letní přípravu a v srpnu sraz na značkách. Závěrem bych chtěl vyhlásit hráče jarní části, jsou jimi: Toša, Kamil, Bedýnka, docent Žaba, Kouba, Mára, Marťánek, Nikita, Pagan, Pen, Plech, Greg, Vojta, Víťa, Zdenál, Ševčenko, Zavi, Bojda a Pajky, DÍKY BORCI...Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV



Sestavy


TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , O. Zonyga [-] , P. Kubík [-] , P. Kučera [-] , J. Šípek [-] , D. Kolbábek [-] , T. Bukáček [-] , J. Bílek [-] , J. Vrbka [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Sedlák [-] , L. Bednář [-] , V. Dostál [-] (62. P. Sedlák [-] ) , Z. Novotný [-] - V. Peňáz [-] , M. Dvořák [-] , M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] - O. Nyshkur [-] (67. P. Borovský [-] ) , O. Černý [-] (46. J. Sedlák [-] )

ŽK: 64. O. Zonyga .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - PAJKR Jaroslav (N), KOLBÁBEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Dalibor Kolbábek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám naše vítězství, i když to bude boj.
4:2 pro Věchnov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů