Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

14
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov B
Martin Homola: Asi jako většina týmů v průběhu sezóny, tím spíš jara, jsme jeli do Rožné s tím, abychom skóre zastavili na nějaké rozumné číslovce v podání domácích. Nijak překvapivě domácí byli od začátku lepší, zatlačili nás do obrany, ale vyložených šancí zas tak moc neměli, byli poměrně efektivní a při třetím gólu měli i trošku potřebného štěstí. Poločasové skóre tak naznačovalo debakl, kterému jsme se chtěli vyhnout. Do druhé půle jsme vyslali několik dorostenců a i když byl začátek špatný (čtyři góly domácí mohli dát určitě, dali jeden), nakonec jsme přece jen dokázali využít domácího uspokojení a výsledek aspoň zkorigovat. Pět minut před koncem jsme měli ještě jednu velkou šanci, a snížit na 4:3, mohla být na světě zápletka, s kterou před zápasem asi nikdo nepočítal. S nedělním vystoupením ovšem můžeme být v zásadě spokojení. V sobotu musíme porazit Bohdalec a snad to bude stačit na to, abychom neskončili předposlední.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] (46. P. Navrátil [-] ) , T. Sýkora [-] , F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] (82. D. Novotný [-] ) , J. Kroupa [-] , F. Humpolík [-] (68. P. Sýkora [-] ) , J. Vyžrálek [-] (46. R. Švestka [-] ) , M. Navrátil [-] , K. Beran [-] , P. Sýkora [-] (46. R. Hájek [-] )

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Švejda [-] , J. Mužátko [-] - T. Plocek [-] (88. P. Pejchal [-] ) , M. Broža [-] - J. Milota [-] (62. B. Horníček [-] ) , M. Procházka [-] , L. Anděl [-] , J. Stupka [-] , J. Hubl [-] (46. A. Kružík [-] ) , M. Sklenář [-] (46. M. Veselský [-] )

ŽK: 7. J. Beran , 86. R. Hájek - 49. A. Kružík .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - BERAN Jaroslav (N), UHLÍŘ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Šula
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vysokou výhru domácích, kteří již hrají bez nervů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích