Polnička si v derby zastřílela


Branky


15

Polnička si v derby zastřílela a porazila Počítky B o osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pětkrát skórovali

Druhý poločas pokračoval brankostroj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
František Kotík: Za krásného letního počasí přijeli na pivo kluci z Počítek, věděli, že bude hrát Frodo a že to bude těžký, a už začátek zápasu naznačil, kam se bude utkání ubírat. Vedení po dvou minutách 2:0 nám hodně pomohlo, těžko se hodnotí zápas, kde nám vyšlo snad úplně všechno, bylo téměř celou dobu pod naší kontrolou, a kdyby byly využity další šance, třikrát se neotřáslo břevno a nechyběl klid v zakončení rozdílovému hráči, že Romčo, mohlo to být s Počítkami ještě horší. Pozitivně hodnotím klid v rozehrávce, žádný spěch dopředu a otáčení hry…ale zase to proměňování šancí a hra před vápnem, to je bolest, do Realu ještě daleko (smích). Takže teď už nás čeká jen výlet do Radostína, kde o nic nejde a pak brífink na rozlučce, a co bude v sobotu těžší, je všem jasný (smích).




Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - ZACHARA Jiří, KUBA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 6. 2022 17:52
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Šula
Tip experta: výhra domácích

Pokud budou domácí kompletní, měli by utkání zvládnout. Samozřejmě se jim to budeme snažit znepříjemnit, ale pokud bude mít Frodo den, tak si to aspoň užijeme u stánku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích