Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov doma nezaváhal a porazil Březí


14

Jimramov doma nezaváhal a porazil Březí, když rozhodl o výhře ve druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov šel do vedení

 

V posledním utkání tohoto ročníku přivítali domácí před početnou diváckou kulisou na výborně připraveném trávníku, ale za počasí jak v prádelně, hráče týmu Březí-Březské. Domácí od začátku utkání udávali v utkání tempo, byli výrazně lepší, ale trápila je opět koncovka a tak brankář Gruber, který mnohokrát hrál jako další stoper stačil všechny míče posbírat. Stojí za zmínku, že v průběhu 1.poločasu prošel centrovaný míč z boku třikrát malým vápnem hostí aniž ho některý z domácích dopravil do sítě. Hosté však nulu do poločasu neudrželi, když se ve 44.minutě po rozehrané standartní situaci prosadil Víťa Peňáz a s přehledem uklidil míč na zadní tyč.

Borovský dvakrát skóroval

Do druhého poločasu vstoupili domácí tradičně, bez pohybu, bez dostupování hráčů a hosté začali být nepříjemní. V 51.minutě křížná střela z levé strany jen o kousek minula domácí branku a v 55.minutě mužstvo podržel brankář Šenkýř, když u pravé tyče stačil přízemní střelu vytěsnit na roh. Domácím opět pomohlo střídání a výsledkem byla branka v 60.minutě, když po akci na pravé straně našel Víťa Peňáz zpětnou přihrávkou na šestnáctce nekrytého Borovského a ten s přehledem vymetl levou šibenici – 2 : 0. V dalším průběhu měli domácí stálou převahu, ale brankář Gruber hosty držel. Na konečných 3 : 0 upravil v 86.minutě Borovský, který důsledně zavřel zadní tyč a zúročil pěknou akci Dvořáka s Petrem Sedlákem. Za zmínku stojí ještě pohotová střela Petra Sedláka, kterou zastavilo břevno. Hosté podali snaživý výkon, prim hrála hlavně čtveřice Gruber, mladý stoper Holánek a ve středu pole Dostál a Sysel, ale to na domácí nestačilo. Kladem utkání byla oboustranně slušná hra a všichni zúčastnění ocenili výborný výkon rozhodčího Bajera. Domácí tak po nevydařeném podzimu zakončili výborné jaro na domácím trávníku, vítězství ve všech sedmi utkáních, při skóre 24 : 3, a potěšili tak své fanoušky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: V nefotbalovém počasí, kdy i zavázání tkaniček znamenalo propocení dresu(smích), jsme si to navíc v první půli komplikovaly složitou a nepřesnou hrou. Nějaké šance jsme si i tak vytvořili a v závěru poločasu jednu proměnili. Ve druhé půli jsme si pomohli střídáním, ale nijak bych to nezveličoval(smích), naopak je dobře když střídající hráči hru oživí a rozhýbou. A je úplně jedno, kdo ty góly nakonec vstřelí, hlavně, že je dáváme, protože to byla na podzim naše největší slabina. Hosté se po celý zápas snažili, ale dnes jsme byli lepší a vyhráli zaslouženě. Příští sobotu uzavřeme jaro na Větrné hůrce ve Věchnově a potom to hned poctivě zapláchneme, zasloužíme si to!!! Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
K. Šenkýř [-] - P. Sedlák [-] , L. Bednář [-] , V. Dostál [-] , Z. Novotný [-] - V. Peňáz [-] , M. Dvořák [-] , M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] (56. P. Borovský [-] ) - O. Nyshkur [-] (56. J. Sedlák [-] ) , O. Černý [-]

TJ Březí-Březské
J. Gruber [-] - Z. Vala [-] - P. Jobánek [-] (46. P. Šimek [-] ) , M. Hřebíček [-] , M. Sysel [-] , M. Holánek [-] , J. Jobánek [-] , R. Štěpánek [-] (76. T. Habán [-] ) - V. Klíma [-] (66. P. Jelínek [-] ) , D. Dostál [-] - D. Urbánek [-] (66. S. Tvarůžek [-] )

ŽK: 25. P. Jobánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BAJER Josef - PAJKR Jaroslav (N), KOPÁČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Šula
Tip experta: výhra domácích

Jimramov si konečně uvědomil, jak se má prezentovat, což je jen dobře. V tomto jim fandím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza