Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice zdolala Jimramov


20

Velká Losenice zdolala Jimramov po zlepšeném výkonu ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V utkání 24,kola se na velmi dobře připravené hrací ploše, za stálého deště, utkali sousedé v tabulce. Domácí měli výborný nástup do utkání a hosté působili, že jsou ještě v kabině. Domácí úvodní tlak zúročili hned ve 3.minutě, kdy po rohovém kopu stačil Hlaváč střelu vyrazit, ale míči se dostal zcela volný Kamarád a napálil míč pod břevno 1 : 0. Domácí i nadále určovali ráz hry, kdy ve středu pole kralovali důrazný R.Kasal a pohyblivý a technicky vybavený Králíček. Domácí hlavně více běhali , hráli důrazně a nakopávali míče na nabíhající útočníky, ale přes několik šancí další branku nevsítili. Po dvaceti minutách začali hosté hru vyrovnávat a výsledkem byla vyrovnávací, kterou dal ve 28.minutě po chybě středu domácí obrany umístěnou střelou z hranice šestnáctky Nyshkur. Ve 38.minutě hosté znovu zahrozili, když po úniku Peňáze po pravé straně a jeho zpětné přihrávce pálil z první Nyshkur, ale jeho gólovou střelu domácí obránce zblokoval.

Velká Losenice rozhodla ve druhém poločase

Ve 2,poločase byla hra vyrovnaná, ale většina akcí končila na šestnáctkách, ale domácí téměř každou akci zakončili střelbou. Rozhodnutí přišlo v 77.minutě, kdy si Králíček navedl míč z levé strany na střed  a nádhernou střelou z 18 metrů vymetl levou šibenici branky hostů. Hosté se sice snažili s výsledkem něco udělat, ale obrana domácích si hru nekomplikovala, přesto měli hosté v 88.minutě vyloženou šanci, ale dva hráči hostí se před brankou srazili a tak brankář Kasal míč v klidu zachytil. Po té následovalo tradiční nedáš – dostaneš, rychlý brejk domácích a Kamarád v 89.minutě upravil na 3 : 1 a tak domácí dosáhli na zasloužení vítězství, protože více chtěli zvítězit.

Kladem utkání byla oboustranně slušná hra, k čemuž přispěl velmi dobrý výkon rozhodčího, který prokázal velký cit pro hru a hru zbytečně nekouskoval.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Dneska se nám to nepovedlo a beru to částečně i na sebe. Před zápasem jsem klukům poděkoval za předchozích deset zápasů a splnění cílu v podobě záchrany. Měl jsem ale držet hubu a nechat to až na ukončenou. Sice bych tomu nedával až takovej význam(smích) ale je pravda, že jsme k zápasu přistoupili bez chuti a zájmu a výsledkem je zasloužená prohra. Domácí hráli, a to nemyslím nijak zle, důrazně a jednoduše, rozhodně více chtěli a po zásluze vyhráli. Měli jsme tam pár záblesků, kdy bylo vidět, že máme na lepší výsledek, nenašel se však nikdo, kdo by ostatní hráče strhnul a vyburcoval k lepšímu výkonu. Ale věčně pozitivně naladěný Kari Jalonen mě během jednoho týdne naučil, že na všem se dá najít něco dobrého (třeba 15 vyložených šancí s Rakouskem, kokot)(smích). My si třeba dnes potvrdili, že pokud nejezdíme po prdeli nemáme šanci uhrát dobrý výsledek. Každopádně po jednom nepovedeném zápase nemá cenu dělat dusno a příští týden si spravíme náladu proti Březí nebo aspoň Březskému, uvidíme(smích) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , D. Baránek [-] , R. Kasal [-] , D. Králíček [-] , P. Kamarád [-] , M. Bratršovský [-] (46. O. Augustin [-] ) , P. Málek [-] , J. Augustin [-] , P. Mach [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Sedlák [-] , V. Dostál [-] , T. Gregor [-] , Z. Novotný [-] - V. Peňáz [-] , M. Dvořák [-] , M. Čupr [-] , L. Bednář [-] - O. Nyshkur [-] (75. P. Borovský [-] ) , O. Černý [-] (46. P. Sedlák [-] )

ŽK: 5. R. Kasal , 87. D. Baránek - 60. V. Dostál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - PÁTEK Josef (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Sýkora
Tip experta: remíza

Na jaře výborně hrající Jimramov si z Losínky bez problému odveze plný počet bodů. Útočník Černý se trefí minimálně jednou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů