Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov si poradil lehce s Počítky B


Branky


22

Ujčov si poradil lehce s Počítky B a v tabulce si pojistil druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov do půle třikrát skóroval

Domácí vlétli do zápasu a v 1. minutě Jakub Štourač mířil přesně za záda Šuly 1:0. Domácí nadále pokračovali v nátlakové hře a Jiří Hanák v 30. minutě  zvyšoval na - 2:0. Hosté se snažili zápas zdramatizovat, což se jim povedlo ve 41. minutě, kdy se trefil Jonáš Koudelka - 2:1. Radosta naděje hostů trvala ale jen do 44.minuty, kdy opět vedení o dvě branky převážil na stranu domácích Jiří Hanák - 3:1. Vedení domácích bylo zasloužené a domácí stovka diváků byla spokojena.

Ujčov ovládl druhou půli

Druhý poločas měli lepší vstup opět domácí ale gólového efektu se dočkali až v 57. minutě, kdy dával branku Radek Čuhel 4:1. Další minuty byly hrané nahoru a dolů a žádnému celku se dlouho nedařilo vstřelit branku. Rozhodl tedy úplný závěr zápasu. Nejprve vstřelil branku v 75. minutě Zdeněk Josífek a domácí odskočili o tři branky - 5:1. O osm minut později navýšil skóre zápasu Přemysl Ryba a uzavřel účet zápasu na konečných 6:1.Ujčov zůstává v tabulce druhý a příští kolo zajíždí na hřiště Radostína. Počítky přivítají Hamry B.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík, vedoucí týmu: Hned ze startu bych chtěl poděkovat rozhodčímu Šulovi, lepší dárek než nám dal v první minutě asi jen tak nedostaneme... pachuť z podzimu to lehce smázlo, ale karma je zdarma.. fotbal už hraju docela dlouho a nic moc mě nepřekvapí...přesto mě hlava nebere, že podzimní utkání na půdě Transformátoru Šula řídil jako sudí a dneska stál v bráně. Ale už mě bylo několikrát vysvětleno, že sudí nejsou a že když sme dreváci a kopeme trojku, tak nemůžeme čekat sudí z Premier ligue. Naopak sudí Stehlík ač byl pedant, pískal výborně. K zápasu... branka v první minutě nakopne každé mančaft, nás to ovšem zas hodilo do baletního kroužku a myslím že první půle byla poměrně vyrovnaná s krutým výsledkem pro hosty. Zato druhá půle už byla v naší režii a výsledek tomu nakonec odpovídal. FanBurš chytl i druhou pentlu ve vzájemných zápasech a jen potvrdil svou dominanci v soutěži. Spolu s fanoušky jsme tak úspěšně uzavřeli sezónu na domácím kolbišti. Zbylé tři špíly odehrajeme u soupeřů. Ten nejbližší nás čeká v netradičním čase v 10h v sobotu na hřišti rezervy Radostína. Očekávám krádež bodů a další zářez na pažbě... Ujčov pitcho!!




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Štourač [-] (58. P. Němec [-] ) , J. Hanák [-] , V. Šikula [-] , P. Mareš [-] (82. J. Mareš [-] ) , Z. Josífek [-] , P. Rotkovský [-] (58. P. Mitáš [-] ) , M. Dvořáček [-] , R. Čuhel [-] (74. P. Ryba [-] ) , O. Jančík [-] , P. Mitáš [-] (82. J. Večeřa [-] )

SK Transformátor Počítky B
P. Šula [-] - J. Peška [-] , R. Schneider [-] , V. Padalík [-] , T. Straka [-] (63. M. Macky [-] ) , P. Večeřa [-] , R. Halámka [-] - J. Koudelka [-] , R. Buchta [-] (53. M. Dvořák [-] ) , P. Beneš [-] , A. Šuhajda [-] (56. L. Trojan [-] ) -

ŽK: 11. V. Šikula , 34. J. Štourač - 49. J. Peška .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Stehlík Michal - MAREŠ Jiří (N), ŠUSTR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Roman Halamka
Tip experta: remíza

Uděláme všechno proto aby jsme si odvezli bod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích