Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov pokračuje v jarní spanilé jízdě


Branky


27. O. Černý , 34. A. Hlaváč (p.) , 52. J. Sedlák , 56. P. Borovský , 59. V. Peňáz , 66. K. Šenkýř , 75. K. Šenkýř - 84. R. Večeřa (p.)
22

Jimramov pokračuje v jarní spanilé jízdě, tentokráte to schytal sedmi brankami Radostín B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov šel do vedení

Ve 23.kole okresní soutěže přivítali domácí za ideálního počasí na výborně připraveném trávníku béčko Radostína, které mohli při plném bodovém zisku přeskočit v tabulce. Od úvodu utkání byli hosté lepší, velmi dobře kombinovali, presovali domácí rozehrávku a domácí si s tím nedokázali poradit, ale většina akcí končila před šestnáctkou domácích. Hosté měli také celou řadu standartek, ale ani ty nedokázali využít. Domácí se pomalu zvedali, ale stále tomu chyběl větší pohyb a klid na míči. Domácí šli přesto do vedení, když ve 27.minutě po hrubé chybě hostí v obraně pohodlně skóroval Černý. Ve 34.minutě si naběhl do šestnáctky Víťa Peňáz, při snaze obejít obránce byl podražen a nařízenou penaltu s jistotou brankář Hlaváč proměnil. V závěru poločasu hosté opět přitlačili, ale domácí obranu nepřehráli, a tak přestože byli po většinu poločasu lepší prohrávali 0 : 2.

 

 

Jimramov ve druhé půli předváděl exhibici

Do 2.poločasu nastoupili domácí jako vyměnění a začali hlavně křídelní hrou hosty jasně přehrávat, jen za prvních pět minut 2.poločasu měli víc střel než do přestávky. V 52.minuě po odvráceném rohovém kopu si našel míč na šestnáctce Jakub Sedlák a zvýšil na 3 : 0. Domácímu trenérovi již po několikáté vyšlo střídání a on sám v 56.minutě hlavou skóroval. V 59.minutě Čupr krásnou průnikovkou vybídl Víťu Peňáze a ten zakončil tvrdě na přední tyč a konečně přes výborné výkony protrhl střelecké trápení. V další desetiminutovce trápil hostující obranu střídající Šenkýř svou rychlostí a důrazem. V 66.minutě zavíral akci na zadní tyči a bombou z voleje dal šestou branku. V dalších dvou samostatných únicích ho vychytal brankář Homola a tak v 75.minutě místo samostatného úniku zvolil jiné řešení a ze třiceti metrů napálil míč pod břevno. Utkání se již jen dohrávalo, domácí více kontrolovali hru a hosté i když se snažili nic kloudného nevymysleli. V 84.minutě se přece jen dočkali branky, když po faulu Pavla Sedláka proměnil Večeřa bezpečně penaltu. Domácí podali bojovný týmový výkon, v družstvu hostů byl výborný Gregar a několikrát je podržel brankář Homola. Kladem utkání byla oboustranně slušná hra. Domácí tímto utkáním splnili jarní – záchranu v soutěži a tak početná divácká kulisa byla spokojena.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: První půle byla od nás lehce ospalá a vedení 2:0 úplně neodpovídalo dění na hřišti. Hosté byli lepší v kombinaci, na druhou stranu obrana v čele s Pagim je do žádné větší šance nepustila. Po přestávce jsme dominovali a vytvářeli si spoustu brankových příležitosti. Zejména mlaďoši se však perou s proměňováním, ale vzhledem k jejich věku ještě mají možnost to zlepšovat(smích). Chci ocenit kluky z Radostína, že i za rozhodnutého stavu to nezabalili, nepustili uzdu nějaké frustraci naopak hráli až do konce a nakonec se dočkali alespoň čestného úspěchu. Po sprše se zastavili i na klobásu a pivko, takže více takových mančaftů(smích) Jen Peťa Gregar, kterej to mohl mít zadarmo zbaběle prchnul(smích). Musíš holt přijet ještě jednou(smích). Hlavně za druhou půli určitě pochvala, po hrůzostrašném podzimu se fotbalem zase bavíme, tak ať nám to vydrží co nejdéle...Spartu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Sedlák [-] , L. Bednář [-] , V. Dostál [-] (59. K. Šenkýř [-] ) , Z. Novotný [-] - V. Peňáz [-] , M. Dvořák [-] , M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] - J. Sedlák [-] (55. P. Borovský [-] ) , O. Černý [-] (59. P. Sedlák [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - J. Poul [-] , J. Koudela [-] , T. Kadlec [-] (46. R. Hošek [-] ) , F. Ochrana [-] , R. Večeřa [-] , P. Gregar [-] , J. Svoboda [-] , L. Dvořák [-] , T. Staněk [-] , L. Invald [-]

ŽK: 20. L. Bednář , 84. P. Sedlák , 87. P. Sedlák - 69. T. Staněk .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: DVOŘÁK Miloš - PAJKR Jaroslav (N), INVALD Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Roman Halamka
Tip experta: výhra domácích

Jimramov předvádí skvělý fotbal a porazí Radostín rozdílem tří branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů