2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov porazil v derby Pohledec


Branky


18

Jimramov porazil v derby Pohledec a získal důležité body v souboji o záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili branku

 

Za ideálního fotbalového počasí před početnou diváckou kulisou přivítali domácí tradičního soupeře z Pohledce a se snahou vybojovat tři body a pokračovat v cestě za záchranou v soutěži. Od počátku utkání šli domácí za svým cílem a měli převahu, když zvláště bratři Peňázové na obou křídlech dělali obraně hostí velké problémy. I přes značnou převahu domácích, střed obrany hostí fungoval dobře a co prošlo spolehlivě likvidoval zkušený brankář Hájek a tak se ukazatel skóre nepohnul. Hosté hrozili ze standartních situací, ale ani oni si výraznější šanci nepřipravili. Ve 29.minutě potáhl akci po pravé straně rychlý Vít Peňáz, přihrál na malé vápno a nekrytý Oleh Nyshkur bombou z voleje pod břevno otevřel skóre utkání. Po této brance domácí vypadli z role a hosté je hlavně ve středu pole začali přehrávat a snažili se vyrovnat, ale obrana domácích dirigovaná Pavlem Sedlákem všechny akce pokryla.

Jimramov rozhodl o výhře v poslední minutě

Úvod druhého poločasu byl oboustranně nepřesný, hráči si po prudké přeháňce teprve zvykali na kluzký terén a šancí bylo minimum. V 72.minutě tvrdě vypálil z hranice šestnáctky domácí kapitán Bednář, ale jeho střela skončila na levé tyči Hájkovy branky. V 78.minutě rozehrál rychle autové vhazování Borovský, v šestnáctce našel Dvořáka, ale toho na dvakrát Hájek vychytal. V poslední desetiminutovce hosté vysunuli Fajmona dopředu a snažili se vyrovnat, ale bylo z toho jen několik závarů v domácí šestnáctce. Největší šanci na vyrovnání měli hosté v 82.minutě, kdy si Fajmon naběhl na přetažený centr na zadní tyč, ale z těžké pozice branku těsně minul. V 86.minutě se vytáhl domácí brankář Hlaváč, když u levé tyče nohama vytáhl dalekonosnou střelu hostí, která před ním na mokrém trávníku nepříjemně sklouzla. Domácím opět vyšlo střídání v 90.mutě po akci všech střídajících hráčů rozhodli. Akci vymysleli Sedlákové, syn Jakub uvolnil patičkou otce Petra, ten mu míč vrátil a Kuba předložil míč nabíhajícímu Borovskému a ten se rozpomněl na dobu před dvaceti lety, kdy dával gól za gólem, a tvrdou přízemní střelou k levé tyči skóroval a vzápětí rozhodčí Bula, který mimo jiné utkání řídil s velkým citem pro hru, zápas ukončil.

 Diváci viděli zajímavé bojovné utkání, ale oboustranně hrané fér, spokojenější byli ti domácí, ale ani hosté svým výkonem fanoušky nezklamali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Dneska píšu po sedmi kusech bez večeře(smích) Jo a reportáže píše Pajky(smích) A teď vážně, 30 minut jsme měli pod kontrolou, pak začalo pršet a naše převaha zmizela ve Fryšávce. Poločas jsme uklohnili 1:0, ale bylo jasný že FCP bude kousat. Druhá půle začala opatrně, bez vážnějších šancí. Postupem času hosté víc otevírali hru, důsledkem čehož bylo, že přibylo šancí a to ložených a na obou stranách. Zbyla už jen poslední otázka a to jestli hosté vyrovnají nebo domácí přidají pojistku. Nakonec zápas rozčísnul v poslední minutě, netradičně levó nohó, důchodce s číslem 13 a body zůstaly v Jimru(smích) . Hrál se napínavý otevřený zápas, který početnou diváckou návštěvu bavil a to je vlastně to proč to hrajeme...ty woe to sou moudra(smích) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a čtvrtá třída nikdy(smích)




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Sedlák [-] , V. Dostál [-] , T. Gregor [-] , Z. Novotný [-] - V. Peňáz [-] , M. Dvořák [-] , L. Bednář [-] , V. Peňáz [-] (88. P. Sedlák [-] ) - O. Nyshkur [-] (46. J. Sedlák [-] ) , O. Černý [-] (62. P. Borovský [-] )

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - J. Starý [-] , T. Šolc [-] , M. Fajmon [-] , J. Vašík [-] (11. T. Hromádka [-] ) , D. Bártek [-] , F. Karmazín [-] (84. K. Hofta [-] ) , L. Novotný [-] , M. Skalník [-] (70. J. Švanda [-] ) , L. Jambor [-] , B. Puchýř [-]

ŽK: 49. M. Dvořák , 76. L. Bednář - 80. L. Jambor .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: BULA Nikola - PAJKR Jaroslav (N), ŠENKÝŘ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Ondřej Ostrýž
Tip experta: výhra domácích

Bojda se nominuje do základu a udrží Pohledec na uzdě. 4:1 O.Černý hetrik.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích