Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná vyhrála těsně v Bohdalci


Branky


19

Rožná vyhrála těsně v Bohdalci a udržela si jasné první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padlo šest branek

Utkání se hrálo za příjemného jarního počasí. Utkali se dva týmy z úplně opačných pólů tabulky. Rožná je na prvním místě naopak Bohdalec je poslední.Rožná chtěla připojit pátou jarní výhru v soutěži, Bohdalec zase chtěl poprvé na jaře bodovat. Hosté vlétli do zápasu, a první branku vstřelil ve 2. minutě Pavel Kunc, který mířil přesně do sítě Skryji - 0:1. Domácí se ale nadále snažili o vyrovnání, které zařídil v 11. minutě Jan Sklenář - 1:1. Domácí se nadále pokoušeli zápas zdramatizovat, což se jim povedlo ve 23. minutě, kdy se trefil opět Jan Sklenář - 2:1. Radost domácích trvala ale jen do 32.minuty, kdy vyrovnal Petr Sýkora - 2:2. Další branku si připsal za další minutu Filip Škutchan -2:3. Favorit zápasu si tak kráčel pro další vítězství. Těsně před odchodem do šaten v 43. minutě zvyšuje Radek Švestka na 2:4.Vedení hostů bylo zasloužené a domácí diváci byli v očekávání, jestli se jejich hráčům povede zdramatizovat utkání ve druhém poločase.

Bohdalec jen snížil

Druhý poločas se domácí snažili o snížení skóre a to se jim povedlo až v 86. minutě, když se trefil Miloš Straka - 3:4.Následující minuty se domácí pokoušeli i o vyrovnání, ale hostující gólman Karel Beran již míč za svá záda nepustil. A tak si hostující Rožná odvezla velmi cenné tři body a udržela na jaře stoprocentní bilanci.Domácí fotbalisté již ztrácejí z poslední pozice pět bodů na předposlední Křižanov B. Příští kolo přivítá Rožná ve šlágru kola na jaře neporažený Jimramov. Bohdalec se pokusí bodovat v Pohledci.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - V. Ambrož [-] , J. Sklenář [-] , M. Straka [-] , P. Dočekal [-] (72. J. Ambrož [-] ) , L. Jaša [-] (79. J. Babák [-] ) , R. Morkus [-] (57. P. Stehlík [-] ) , M. Srnský [-] , P. Sklenář [-] , M. Kučera [-] , P. Janda [-]

SK Rožná
K. Beran [-] - R. Švestka [-] (46. O. Chocholáč [-] ) , F. Humpolík [-] (84. P. Sýkora [-] ) , O. Kroupa [-] , T. Sýkora [-] , M. Navrátil [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] , F. Škutchan [-] , P. Kunc [-] (61. R. Hájek [-] ) , P. Sýkora [-]

ŽK: 21. M. Srnský , 74. P. Sklenář , 80. J. Ambrož .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BAJER Josef - KOPÁČ Petr (N), NOVÁČEK Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Ondřej Ostrýž
Tip experta: výhra hostů

Kamara pohlídá Sklenáře a Smrťák si hattrickem navýší náskok na čele tabulky střelců. Tipuju 1:5

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů