Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná otočila zápas s Věchnovem


19

Rožná otočila zápas s Věchnovem a navýšila náskok v tabulce třetí třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov vyhrál první poločas

Utkání se již hrálo za krásného jarního počasí. Rožná chtěla připojit čtvrtou jarní výhru v soutěži, Věchnov zase chtěl poprvé na jaře bodovat na hřištích soupeřů. Hosté vlétli do zápasu, ale první branku vstřelil a v 25. minutě Ondřej Ostrýž, který mířil přesně za záda Jindřicha Berana 0:1. Hosté nadále pokračovali v nátlakové hře a Ondřej Ostrýž svojí druhou brankou v zápase v 31. minutě již zvyšoval na - 0:2. Domácí se snažili zápas zdramatizovat, což se jim povedlo v 31. minutě, kdy se trefil Jiří Vyžrálek - 1:2. Radost domácích trvala ale jen do 37.minuty kdy opět vedení o dvě branky převážil na stranu hostí svým hattrickem Ondřej Ostrýž- 1:3. Naštěstí pro domácí snížil těsně před odchodem do šaten v 45. minutě Jiří Vyžrálek na 2:3.Vedení hostů bylo zasloužené a domácí diváci byli v očekávání, jestli se jejich hráčům povede obrat ve druhém poločase.

Rožná rozhodla po přestávce

Domácí vstoupili do druhé půle aktivně a přitlačili hosty na jeho polovinu. Přišly také dvě branky v síti hostů. V 52. minutě vyrovnal na 3:3 Petr Sýkora, aby v 55.minutě otočil zápas na stranu Rožné Filip Škutchan - 4:3. Hosté se již na vyrovnání nezmohli a tak si v 74. minutě připsal hattrick také domácí Jiří Vyžrálek - 5:3. Rožná tak naplno bodovala i ve čtvrtém jarním zápase a nadále vede tabulku třetí třídy.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - F. Humpolík [-] (80. R. Hájek [-] ) , O. Kroupa [-] , T. Sýkora [-] , M. Navrátil [-] (82. P. Navrátil [-] ) , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (76. R. Buchtela [-] ) , F. Škutchan [-] , K. Beran [-] , P. Kunc [-] (46. R. Švestka [-] ) , P. Sýkora [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , V. Hulák [-] , P. Kučera [-] (55. O. Zonyga [-] ) , J. Šípek [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , J. Vrbka [-]

ŽK: 47. P. Sýkora , 76. R. Buchtela - 80. D. Kolbábek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - NOVOTNÝ Dušan (N), KOLBÁBEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jiří Kroupa
Tip experta: výhra domácích

Jak se říká, derby nemá favorita. Obě strany budou namotivované a přihodit se může cokoliv, já však samozřejmě doufám v prodloužení naší vítězné série.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích