Polnička a Jimramov udržely jarní neporazitelnost


Branky


21

Polnička a Jimramov udržely jarní neporazitelnost, když jejich vzájemný souboj skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
František Kotík: Netradičně již v sobotu odpoledne přijel na jaře neporažený Jimramov a všichni jsme věděli, že to nebude lehký zápas, zejména když jsme ještě před zápasem nevěděli, zda nás bude dost na hřiště (smích), ano doby, kdy chtěl hrát každý a nebylo místo v sestavě jsou dávno pryč a dneska musíš přemlouvat hráče, aby ti vůbec přišli hrát, díky klukům, co nás dokázali na hřiště nahnat. Kluci na hřišti nechali všechno, za což jim děkuji, obě mužstva odvedla dobrý výkon a zcela se ztotožňuji s hodnocením zápasu od pana Borovského, že remíze je nakonec spravedlivá a rozhodčí vše zvládli s přehledem. Mírný nesouhlas pak připojuji k oslovení „veterán“, to si nechám na podzim vysvětlit osobně u piva v Jimramově, snad tedy nedojde hned po zápase jako posledně (smích) a přeji klukům z Jimramova klidnou záchranu.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: V první půli jsme byli určitě lepším týmem. Hru jsme kontrolovali, byli víc na balónu, ale dvě tutovky jsme zazdili a další slibné akce nedotáhli do koncovky a zařízení moc neohrozili. A tak šli po Tošově kýblu paradoxně do vedení domácí. Ten si svoji minelou vysloužil novou přezdívku, ale jako celoživotní rudokožec si na Mandouse bude těžko zvykat(smích). Ve druhé půli se obrázek otočil a nebezpečnější byli domácí, pro změnu jsme však skórovali my. Posledních dvacet minut domácí přitopili pod kotlem a několikrát to před bránou smrdělo, ale Mandous ve spolupráci se spoluhráči vše ubránili a tak si odvážíme cenný bod. Byť jsme možná po první půli mysleli na víc, je podle mě remíza spravedlivá. Chtěl bych vyzdvihnout výkony veteránů Kotíka s Pavlem Sedlákem, kteří byli nejlepšími hráči svých mužstev a pochvalu za dobrý výkon zaslouží také osmnáctiletý rozhodčí Doležal. Příští týden přijede Benfika olé a budeme chtít navázat na domácí výkony a výsledky a urvat další tři body. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV



Počet diváků: 60. Rozhodčí: DOLEŽAL Kristián - KLIMEŠ Jan, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 4. 2022 14:54
Franto, za veterána se omlouvám, měla tam být formulace ve stylu hráči v nejlepších letech:-). Vysvětlení u piva je samozřejmostí a že v Jimramově někdy došlo??? To musela bejt strašná shoda několika nevysvětlitelných událostí. Nevěřím, že by se mohla někdy v budoucnu opakovat:-))) Zdarec do Polničky
20. 4. 2022 12:37
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jiří Kroupa
Tip experta: remíza

Jimramov prožívá na jaře zmrtvýchvstání a do Polničky určitě pojede s velkým očekáváním. Polnička jim však nedá nic zadarmo a vidím to jako remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza