Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Počítek jasně vyhrála


Branky


19

Rezerva Počítek jasně vyhrála nad Velkou Losenicí 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky vyhrály poločas o branku

Rezerva Počítek přivítala na svém hřišti tým Velké Losenice a jejich zápas patřil k zajímavému sobotnímu předkrmu 18. kola. Také tento zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí.Utkání se odehrávalo v dobrém tempu i kvalitě. Po několika neúspěšných pokusech se domácí ujali vedení dvěmi slepenými brankami těsně za sebou o které se postarali ve 12. minutě Miloslav Kotík a v 16. minutě Michal Macky- 2:0.Díky tomu se domácí dostali do větší pohody. Hosté ale přesto v 37. minutě snížili zásluhou Petra Málka na 2:1.

Druhý poločas vyzněl jasně pro Počítky

Druhý poločas byl mnohem bohatší na zakončení i branky. Domácí  se v 56. minutě po brance Petra Večeři dostali do dvougólového vedení - 3:1. Od většího počtu obdržených branek podržel svůj tým hostující brankář Kasal svými dobrými zákroky. Přesto dostal opět dva slepené góly v závěru zápasu, o které se opět postaral druhým zásahem Miloslav Kotík a Daniel Bednář - 5:1. V závěru zápasu se domácí a hosté ještě zkoušeli gólově prosadit ale neúspěšně. Počítky si tak připsaly druhou výhru v domácím prostředí po sobě. Velká Losenice naopak na svoji první jarní výhru čeká.



Sestavy


SK Transformátor Počítky B
P. Šula [-] (68. T. Říčan [-] ) - T. Straka [-] (84. R. Buchta [-] ) , P. Beneš [-] , V. Padalík [-] , J. Peška [-] - D. Bednář [-] (57. D. Bednář [-] ) , L. Kachlík [-] , M. Kotík [-] , P. Večeřa [-] - D. Peňáz [-] (46. M. Zelený [-] ) , M. Macky [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , D. Baránek [-] , R. Kasal [-] , R. Pátek [-] (74. J. Molík [-] ) , P. Kamarád [-] , M. Bratršovský [-] , P. Pospíchal [-] , P. Málek [-] (84. P. Pelikán [-] ) , J. Augustin [-] (63. P. Bureš [-] )

ŽK: 67. J. Peška - 67. R. Kasal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DVOŘÁK Miloš - ŠUSTR František (N), PÁTEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Jiří Kroupa
Tip experta: výhra domácích

Počítky nás zatím jako jediný tým dokázal porazit, mají kvalitní hráče. Losenice nás minulý týden druhý poločas i přes celkem jasný výsledek také potrápila. Věřím však ve výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích